查看: 3055|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 快速升級beanfun會員(TW)

親愛的玩家您好:

感謝您對GASH平台的支持,GASH平台已於2012/02/14(二) PM14:00正式關閉,

GASH帳號資料查詢、GASH帳號扣點、GASH會員安全鎖服務及GASH主帳號下之功能等無法使用。

因此為保障會員權益,系統於2013/3/18(一)起將分批陸續完成帳號升級。

提醒您:GASH帳號升級為beanfun!後,CSO仍可使用桌面啟動登入遊戲!
且升級後即可使用點數於遊戲中。
若由系統完成自動升級之會員,請改由beanfun!樂豆使用原GASH帳號和密碼登入使用beanfun!相關服務

(如:儲值點數、修改遊戲密碼…等)。

[合併其他GASH帳號] 功能已於2012/01/31(二) PM14:00進行功能關閉,

beanfun!樂豆帳號將無法操作合併其他GASH帳號的相關功能。

如有任何疑問,歡迎來電客服中心(02)8024-2002,我們將竭誠的為您服務!

造成玩家不便之處,敬請見諒!祝您遊戲愉快!

提供您以下的方式快速升級:

◆【立即自行升級

◆【忘記GASH帳號、密碼或身分證字號的人請按此升級

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上

回復

臺灣的
沒關係
回復 支持 反對

台灣都出咗,香港都差唔多啦
回復 支持 反對

想問一下..除左台灣..香港GASH 既帳目冇升級會點?凍左/刪左?定係將佢升級為BF就照常用得??
有冇一個限期???
回復 支持 反對

想問一下..除左台灣..香港GASH 既帳目冇升級會點?凍左/刪左?定係將佢升級為BF就照常用得??
有冇一個限期??? ...
siucool 發表於 19-3-2013 18:07
都話自動升級真係推出係香港有得你唔升咩?
而家唔係你升,係個server幫/迫你升

回復 支持 反對

http://www.gamania.com.hk/hk2007aspx/promotion/1302bf/index.html

因為我睇到呢個..2013.3.21號..停

伴隨大家一段時間的GASH會員系統將會正式與大家告別了,自2013年3月21日起GASH帳號將陸續無法登入我們的遊戲*。

咁22後打後都冇升到..個GASH號會點? 純粹登入唔到(仲可以升級,.升級後一樣玩到)?
定連升級都升唔到.(要去橙公司搞?)
回復 支持 反對

都話自動升級真係推出係香港有得你唔升咩?
而家唔係你升,係個server幫/迫你升

...
虎jaii 發表於 19-3-2013 18:11

睇埋下面條LINK先啦..
回復 支持 反對

http://www.gamania.com.hk/hk2007aspx/promotion/1302bf/index.html

因為我睇到呢個..2013.3.21號..停

伴隨大家一段時間的GASH會員系統將會正式與大家告別了,自2013年3月21日起GASH帳號將陸續無法登入我們的遊戲*。

咁22後打後都冇升到..個GASH號會點? 純粹登入唔到(仲可以升級,.升級後一樣玩到)?
定連升級都升唔到.(要去橙公司搞?)

死黑橘學人哋韓服搞升級又唔見佢學下人哋韓服搞好D
唔好呃人
我真係要向死黑橘講聲I F**k You
我咁多個號點算?
唔想升囉我
回復 支持 反對

死黑橘學人哋韓服搞升級又唔見佢學下人哋韓服搞好D
唔好呃人
我真係要向死黑橘講聲I F**k You
我咁多個號 ...
AlexHang 發表於 19-3-2013 19:04

個網咁寫 但又唔講唔升級個D會點..好多人都離開左遊戲..但有可能會再玩..
回復 支持 反對

個網咁寫 但又唔講唔升級個D會點..好多人都離開左遊戲..但有可能會再玩..

我到離開做CSO不過係香港版我依家轉做去玩韓服CSO
不過我呢D號唔玩
睇下死黑橘會唔會話我用外掛
封Q左佢
回復 支持 反對