打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
回復 23# hadixi

9槍就係.任何殺到小學塙既槍就係9槍
回復 支持 反對

就算no9槍 只要有技术就得.....
回復 支持 反對

請詳細閱讀

成日話人用狗槍..狗槍

咁我唔用狗槍係唔係要用番cv m4 awp?(好似以前down隻唔洗錢既1.6尼玩咁 ...
avanialty 發表於 26-3-2013 22:37

樓主你呢篇野真係笑到我肚痛.你呢個"正常既消費者".
首先,唔買點唔=死窮鬼ok?你呢d有錢仔有埋晒呢d雷神,加農炮去一個場名寫住禁9槍既場入去挽.比人話9槍.你試下同佢地講:我只係知道自己係一個正常既消費者'一定會比人插到聲都唔敢出

你要知道就係你地呢d有錢仔用9槍破壞晒CSO既平衡.((屍模式除外.
我係大逃殺都見過一D人.守住.仲要用電鋸.我想講.大逃殺既意義唔係守而係走.((已離題.佢守都算.問題係把電鋸到.佢用一d機槍都好.我唔明點解要用電鋸.根本就屈.

你唔想比人話9槍/禁9槍.唔該你自己開場/去BOT模式
講既係咁多.請樓主自己諗清楚啦

小學雞 , 唔好咁天真 係個場名到打個禁字 好易封AC
呢句野發生咩事.冇圖冇真相.期待樓主把圖放上黎

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
HC_Leung + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主你呢篇野真係笑到我肚痛.你呢個"正常既消費者".
首先,唔買點唔=死窮鬼ok?你呢d有錢仔有埋晒呢d雷 ...
1113233 發表於 28-3-2013 08:04 PM

小學雞 , 唔好咁天真 係個場名到打個禁字 好易封AC

樓主想搞下GAG,引我地笑姐,唔使太認真
回復 支持 反對

雖然樓主部份言論過於偏激,但也能講中重點
講到底呢隻game始終都係需要技術,真係冇分狗唔狗槍
同埋我覺得好多人已經唔記得呢隻係商業game,完全當左係pc game黎看待
回復 支持 反對

樓主你都痴線
有槍唔係大哂
我自己有爆能 龍炮 準雷 鋸
但我一樣禁 有時仲唔會用
點解唔可以有時讓下新手
回復 支持 反對

其實我覺得既然你見到個埸名係話「禁XX」而你又入去玩,咁好大程度上係代表你接受左埸主所訂定的規限
如果你唔接受呢D的規限,你其實大可以自己開埸,咁唔係方便得多咩??
而唔係入到埸用左埸名唔比用的槍,比人鬧完之後講埋D咩「我淨係知我係一個正常既消費者」之類既說話
你咁樣都幾比人一種無理取鬧同不負責任的感覺...
而你呢個行為的後果就係多數會比人踢。
最後我就覺得呢個同LOGO的話題幾類似,既然人地唔鐘意比人LOGO你咪儘量唔好LOGO人囉,同樣道理你咁唔滿意咪自己開埸囉,乜咁樣好難咩?

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你入得果場就要跟場名,e+係潛規則黎,個個都守得你一個唔守,咁你咪比人踢同比人話小學雞
回復 支持 反對

簡單講句啦,禁唔禁槍係開場果個話事,如果場名都寫左禁某d槍,咁你比人用point買既踢卷踢出房,你基本都抵x死架啦~
踢人要有共識,既然你比人踢得,即係房內個共識係你因為做左d多數人唔同意既野,少數服從多數,唔使我教你下話?
無錯你比得起錢買/抽槍係你既自由,但人地唔用錢玩亦係人地既自由,
正如你有錢唔代表你大哂,你同班窮人去食福臨門不過要aa制你睇邊個睬你?每人夾兩舊你包低喂都唔肯啦x頭!
喂你成班fd去食街邊你話有失你高x貴既身份,咁你咪唔好去食囉~
你可以自己開間房架,有時我入狙場見無人用魔鬼 m24我都唔會用用返m95算(sorry,紅色系列一把都抽唔到....)

再簡單d,好多時某d官方性公開比賽(唔一定係cso)亦會禁左某一d武器/卡片,so?你試下去吠官方?

利申左先唔係你一陣用你句正常消費者搞我:
sk已齊 bg已齊(暫)  2支唔使抽既榴彈 at4cs
2支+8機槍 基本殺破狼外 呢年cso既武器升級活動大半年已經與我無關係
支黑龍我係早期連一刀入永久的,近戰武器唔使抽既差唔多齊哂,抽既就不幸只有關刀一把,金黴2男已齊

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

其實這個帖子根本不符合邏輯

為什麼樓主好像玩潛水?

利益申報:我也是一個港幣玩家,起碼我有3-4個連狙,但是我從來不會在一般模式使用

第一:禁止連狙是一般的潛規則,我不會故意犯規

第二:個人經驗,用太多連狙會降低技術

即使你是港幣玩家,甚至是神器玩家,也不代表你有絕對的權利去侵犯其他人的權利

例如一個一般場:禁止科技槍,你用雷神,請問你有面子說(我只係知道自己係一個正常既消費者)

我想說你不被別人LOGO,已經要偷笑

拜托發帖前,停一停,想一想,CSO不是只有你這種玩家,所以你是沒有資格在罵別人不尊重你

老實說,你不尊重人,別人也不會尊重你

完畢

版主請關帖

評分

HC_Leung + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對