打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] Delay/卡/登入/SER等問題 集中帖

正斗,delay
回復 支持 反對

老老實實,玩左咁多年SD,我真係頭一次試到可以死後砍人,
由更新後因為官方在登入版面賣廣告而令很多人都出現 ...
flydargon(uo) 發表於 1-4-2013 02:48

實在係好能難受,本黎HKF SD要真錢買的野平均黎講都算貴,
係SD裹面的活動的抽獎,例如木瓜,已經令唔少人燒G燒到心都碎,
加上G定本身都夠貴,我眼睇已經好多人冇心機再刷G,
次次想同fd或者路人升下機,話升下機都幾好玩啊,
然後得返黎的結能:玩其他GAME好過啦,再玩哂心機哂精神/
我要做其他野,冇興趣一齊升啦,唔好意思/做野好過啦種打機/
其實幅利表面上OK,但大家就會發覺,G幣刷得慢,補給品事實上係要買點數先得到
例如防爆/特裝點強化卡/經膠等,好多野都好實用,台服就係最好例子,
所以HKF幅利點吸引都冇用,又係引一班玩家玩一陣新機,
到左最需要日常道具使用的時候,就會愈玩愈冇隱,
跟住又少玩HKF,最後又係同一班人係到玩SD.....
正因為G1好多次係活動唔夠心思細密,正係好似當我地係黑2咁,
屍寫下比我地就算,完全係hea住黎出活動,
十次活動有六成左右係出錯的,真係唔知回左魂味,
真係要約G1部班人請佢食雙拼燒味飯,請佢食大茶飯先得,
從而冇人再有心機打SD刷G等,由E加黎睇個個都OC EX全攻全防已經打到好似好hea咁,
問下其他服就知呢d只係好普通的加點同打法,
可想而知HKF因各種原因打到個個盲目哂,比HEA住黎玩種辛苦,
種要HKF的問題出完又出,真係you are not a horse
回復 支持 反對

老老實實,玩左咁多年SD,我真係頭一次試到可以死後砍人,
由更新後因為官方在登入版面賣廣告而令很多人都出現 ...
flydargon(uo) 發表於 1-4-2013 02:48

求分享近附頂級電腦配備
回復 支持 反對

內地<--X
大陸先啱
回復 支持 反對

求分享近附頂級電腦配備
〝小趙﹏* 發表於 1-4-2013 04:00
頂級使乜要人分享近附
回復 支持 反對

事源

問題及見解

近日湧現大量SER性能不足以致出現彈

GAME﹑LAG﹑DELAY﹑卡必等問題嘅說法

。但亦有 ...
藤星 發表於 31-3-2013 21:24

我懷疑fa-zz的導彈 是做成
   網路延遲的原因之一

有機會係內地提供嘅更新

檔出現程式錯誤
有時我出面見到d房名是亂碼 就算之前更新用日本地區更新 房名從來沒亂碼   

.......聽說是卡怪
回復 支持 反對

係少部份人無事.己經SEND去客服說了SER好LAG.GM說無事,轉頭出公告說SER出現問題,G1根本無心去正視問題,星期2是但關幾小時說維護完畢.入去一樣LAG到爆新年到現在無一日正常打完一場1
回復 支持 反對

今日又係咁
回復 支持 反對

用00q玩到卡量子(成場量子化)
回復 支持 反對

自動更新? 
SecRetivE◆言 發表於 1-4-2013 01:10

姐係禁開始遊戲佢自動LOAD 唔係上網DL舊野解壓入去
回復 支持 反對