查看: 8471|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 有關更新後AR女妖及高達MKII設計圖問題

有關事項已經匯報官方
預計最快下星期二維護修正
同時,SS屠龍型墮天使高達未來有機會推出相關活動
活動將直 ...
〝小趙﹏* 發表於 15-5-2013 20:05

直接回饋係咩意思==???
qqonline5c09 發表於 15-5-2013 20:07

樂古版主就是給力, 自上次sr路亞事件後, 版主又再發威

估計回饋咪就喺抽幾多粒中唔中都比隻你果種囉

打左兩日新任, 今日2013-05-15好似比較易中到圖, 全日中左 2張MKII02 (好似兩張都是出二蛋中) 及 1張奧干吉加農 (出一蛋中)
MKII02收左入機庫, 但一開就彈
奧干吉加農, 因為會變S高, 所以唔敢收住

希望下星期二更新, GM可以修好晒BUG啦

打法:第一關: 用"嘟嘟"射, 講完...
第二關:
房主 用路亞守後, 保護MKII, 或 +1位隊友 兩人用 傳說 定身槍打王
最少二位隊友用(嘟嘟) 上前守膠囊, 獄天 守上 電筒+導彈, V2AB 守下, 守下隊友主要小心膠囊兩邊及身後刷出的怪, 前方的怪交比守上的隊友就OK
第三關: "嘟", 4:00完場, 講完.
回復 支持 反對

我想問一問呢中左MK2圖的話,應唔應該收左佢先
有D怕過左30日都未搞好個BUG到時點算.. ...
kukei12 發表於 16-5-2013 20:51

首先設計圖庫, 收MKII圖的位置, 不要放到第一頁及第五頁,
因為收MKII圖後, 入該頁會彈

CS吉姆加農, 不要收, 因為收了會變AS-S高, 放保管箱, 版主出了公告, 下星期二 5/21會修好BUG

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4436896&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D359
[版務公告] 有關更新後AR女妖及高達MKII設計圖問題

有關事項已經匯報官方
預計最快下星期二維護修正
同時,SS屠龍型墮天使高達未來有機會推出相關活動
活動將直接回饋「(SS)屠龍型墮天使高達(強三/永久)」一 部!

回復 支持 反對

回復  dragoonkwok
那個,感謝你幫我刷左2日(之前)最後第3日刷到張圖,啦,咁我會收左張圖先...
但係cs果張我 ...
kukei12 發表於 18-5-2013 12:11

如果收左CS, 不要刪不要用, 截圖去客服出信給gm, 叫gm幫你修正啦

回復 支持 反對

回復  dragoonkwok
其實我只CAP到張AS圖..希望咁都可以改番好..
kukei12 發表於 18-5-2013 17:47

今日hard幾場的戰利品 CS吉加農 1張

回復 支持 反對