打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問仲有無老手玩緊?(玩左3年以上果D)+小字海一篇

玩左有2年UP了
唔會為日任而玩
鐘意同唔同玩家鬥下
回復

港服玩左3-4年
變化:
1.由開始時可以爆3-4個頻,但E+連一個都可以唔爆
2.任務 手動(用技術打)變成自動(用卡+自描)
3.開始時係用技術打,E+用火カ打
4.開服果時大家互相幫助(例如教新手),E+老手反而串新手(某些人)+D新手十分ONX
港服變化太大了,所以我玩韩服,起碼D人冇禁ONX先
回復

留名路過很多熟人都走了..so sad....我都走了(IP就總是搞不好
回復

頭批代升玩家(?),果時只幫客打任7
果時電腦廢,好難打對戰
半年後換左新機,點知轉左去玩跑= =(一班同學玩
之後收左隻AC,又重玩左大半年,又玩龍谷+天外而退,
再者,到左上年4月到重玩,感覺已經唔同曬,
成場好似鬥OC+廚,唔似初初咁咩 rank都可以集合的死亡,
唉...好想港服變返以前咁(有一半原因係代理商搞成咁

家陣都係得閒先打下,最近勤力左去打日任(除艦戰)
回復

<<只有技術差既玩家先有動力玩落去練技術
回復

見證SD任務由人手防攻補K3>QQ卡防攻補K3>外掛時代(2.1,3.5果炸野)>改機時代到而加死剩GA加速時代~
對戰頻四年前冇記錯GA話真係可以達萬人上線,到左以加一年比一年少,D場可兩三版數曬~
更加令人懷念GA係一大斑紅星係度掛BD MD
回復

改機時代(唔計改機)果時都算高潮既!!
機又易抽,又多防爆抽,又多G,木瓜冇而加咁貴
好多野都好美好既果陣!!!!!
而加已經9唔塔8啦
回復

等佢出G改先算
回復

G改可能係港服返身GE機會,睇下有冇辦法搞返好隻GAME啦
P.S. 細佬我由開服開始玩到依家,以前成班FD一齊玩,依家變得好少人
見到咁GE情況真係幾傷心,畢竟都花左四年時間係度
回復

一開頭玩守護穿梭機果關來升機,果時卡夠10隻渣古/魔蟹就係度吹水。
之後就變左一大班fd去網吧一齊打,果時雙經時間再去雙經網吧打任7,一次成千經,果時有一隻s機已經好威。
到後來d fd全部都走曬,得返我一個留守......
回復