打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] CSO感受

關閉 [複製鏈接]
其實我都唔係玩左好耐cso    咁我玩玩下 就發現依家cso有d人都真係幾勁 豬仔呀
有個叫 scraplwood  其實你們日日玩 技術真係好 起馬好過我好多先  咁我玩game係為左開心
真係想問點解你地殺完人要logo姐  咁我又唔係想搞事 問你做咩logo先得罪你? d豬仔又講 logo你唔起?
又got5 又 onlan 又got1咁..  我想玩game開心下姐...  之後重要有個豬仔團既講 你唔好搞佢
總之你唔好搞佢  咩意思...  我比你地做埋d咁小學雞既野 重話我搞佢..   係唔係技術好就可以通街聊交嘈
就可以LOGO 原地小跳 便屍 對住條屍開燈?  然後一輪嘴係咁串人 ,  姐係咁 我玩cso就想開心
我睇下你玩cso呢 我唔知以為你地打緊杖   參軍呀?  最kai就係個d玩game玩到話出泥 要吹雞個d
咁..玩game咪玩game  黑社會??  咩事..  你以為禁個3字有把刀仔就斬緊人??  

簡單d泥講 依家cso好多人已經唔係因為開心先打機 係為左聊人嘈交打交咁先玩
回復

佢地話要挫人士氣wo
<本人少玩殺人模式就係咁解,被殺logo你就得,殺返佢去logo就係咁俾人嘈
亦自問技術不如他人,拎咁多時間練槍技倒不如開心玩幾場之後專注返現實>
回復 支持 反對

玩唔起就咪玩啦
又唔係用外掛殺你
回復 支持 反對

(抱怨)唔知點解,最近CSO多左好多小學雞
差唔多每日都遇到兩三隻
殺得多又要俾人話屈槍,
開個普屍1p1場玩下,
又要有文盲入黎跟住俾我sm又要嘴炮又要9踢 唉
如果殺你果條友只係隨手logo下果D,忍下就好了
你一嘈佢又俾佢叫got1,got16果D
跟住你唔想同佢got又要俾佢話淆
其實玩呢隻game,有時真係唔使咁認真
你要知道玩呢隻game又玩得有品既真係唔多
認真?你咪輸lo
回復 支持 反對

鑑於CS Online 外掛/小學雞問題嚴峻。令不少會員經常上來Nakuz抱怨。

為免影響到其他帖子在主版出現的機會。

自2009年10月31日起,將強制抱怨 遊戲玩家/外掛 的問題在本帖發表。

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

我對CSO的感受:
過多4日我個玩左4年,有十幾把永久槍,LV.72的帳會被取消

査詢身分證要額外入點...

橘子高招高招

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

一向係一般團既手法,仲有提埋大家,佢打機既意思係
一定要嬴
回復 支持 反對