打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 我合左個BF,咁CSO用咩點?

我之前用I-GASH,但係D人話gash無左,得Beanfun,有方法入點?

(唔好同我講你幫我入=_=)
回復

我之前用I-GASH,但係D人話gash無左,得Beanfun,有方法入點?

(唔好同我講你幫我入=_=) ...
DeATH死神 發表於 25-6-2013 08:58

你所講既嘢真係撈亂哂d嘢
首先 入點既平台係有beanfun平台(新)同埋gash平台(舊)
但係呢兩個平台都係同樣用一樣既點數

點數方面
之前喺市面流通既有gash卡(ok)同埋i-gash (七仔)
但係啱啱gamania已經停用咗i-gash
用新既gash+點數卡代替 同i-gash幾乎一樣
回復 支持 反對

回復 2# chiuandy123

咁有咩方法入點=.=?
我都唔知....
回復 支持 反對

回復  chiuandy123

咁有咩方法入點=.=?
我都唔知....
HongLT 發表於 25-6-2013 12:11

方法1. 去ok買gash 卡方法2. 去七仔買gash+
回復 支持 反對

回復 4# chiuandy123

我指既係.....買完點之後,應該用GASH入,定係Beanfun.....
回復 支持 反對

回復  chiuandy123

我指既係.....買完點之後,應該用GASH入,定係Beanfun.....
HongLT 發表於 25-6-2013 12:13

視乎你係舊ac定新ac如果你係已升級beanfun/新ac ->入beanfun
如果你係未升級beanfun->gash平台
回復 支持 反對

GASH+
回復 支持 反對