打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 連環殺陣強化問題

+3連發都係照咁用...
回復 支持 反對

其實我一個後座都冇加到,不過都係咁HS D屍 (可能係本人技術好
不過加到後座咁就當然就最好la
回復 支持 反對

我果把+到力士 再+2傷 比較上平衡一點
回復 支持 反對

其實我一個後座都冇加到,不過都係咁HS D屍 (可能係本人技術好
不過加到後座咁就當然就最好la ...
amztf03712 發表於 27-6-2013 18:18

H唔HS到隻屍 係睇隻屍的血量 你的攻擊力 和子彈命中部位
同後座力本身無直接關係....
加後座力係為左令彈道更穩定 緊急關頭隨時救你一命
回復 支持 反對

建議都係5彈2傷1後,可以當重狙玩 因為5粒彈好快用晒 +5彈後感覺好唔同
如果你想穩定都係5後3彈 不過5後都唔可以完全唔洗壓槍
唔建議力士因為覺得太平均 集中唔到去強化某一方面
回復 支持 反對

假如我一把+8武器(有+1命中)強化不理想,用那個商城命中重置部件,那麼我的武器重置後是+8還是+7?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 7# TonY乂佐助

那個集中帖是關於點評個人槍械。(例如, "我呢把槍, 加得好唔好呀? 評論下", "我呢把槍加得好唔好呀?)

客觀討論槍械,則不在此限。而此類帖子的主題必須寫明是什麼槍械。
例子: "黑色旋風M14強化問題"
因為這是為方便會員 自由討論, 瀏覽 及 搜尋。

此帖子符合要求。所以ok
回復 支持 反對

假如我一把+8武器(有+1命中)強化不理想,用那個商城命中重置部件,那麼我的武器重置後是+8還是+7? ...
carter888 發表於 29-6-2013 11:30

係+7 佢會將命中初始到+0 無論你+1-3命中 都會變成0命中 唔會影響其他數值
回復 支持 反對

加滿後座
回復 支持 反對

[題外話] 免費解碼中 + 免費精密升的

俾我自己把+8你做參考
呢個+8應該都算「All-Rounder」
唔同模式都有唔錯嘅表現
如果連發嗰格升到彈匣/後座力就very gd

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對