查看: 8248|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [八卦樂園 ● 巽] 情醉餐桌

關閉 [複製鏈接]
會員名稱 : forsee
餐廳名稱 : The Market
餐廳地址 : 尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓                                                                                                                             
餐廳電話 : 3400 1308
圖片 :

特色 : 多國菜自助餐,還境優美,岩情侶又岩家人。
好壞 :首先呢間餐廳有別於一般的自助餐餐廳,除左食物款式好多之外,餐廳既裝修同環境等等都係非常特別既。 而食物既質素都算係比較高級既自助餐質素,好評都非常好。所以,呢間餐廳係好多人去既,如果要食晚餐,真係要成幾個月前book定,呢個係唯一比較煩既地方。

服務 : 由於係自助形式..相對服務比較少..大多都係自己黎
收費 : 合理 ,晚餐600蚊一個人,高檔自助餐黎講差唔多,普通既都要3-400。

為什麼會推介此餐廳 :呢間餐廳經常聽朋友講,朋友試過都話好正,響網上既評論大多都係正面既。環境方面更加係100分,岩哂同另一面去。而且,響尖沙咀亦唔算話太遠,比較方便。
是否曾去過該餐廳? : 否
感想 : 黎緊諗住想book呢間餐廳,始終未試過。雖然比較貴,但我覺得都算係合理既,同另一半去一次就當豪下啦,環境食物質素等等都咁高,應該都好難忘下。

評分

參與人數 1樂點 +118 +26 收起 理由
傲邪一少 + 118 + 26 - 活動開始一星期內 : - 11/7/2013 ~ 18/7/ ...

查看全部評分

回復 支持 反對

表格2

會員名稱:forsee
理想的餐廳是怎樣? : 一間理想既餐廳除左服物質素、食物種類、味道、服務等等要不過不失之外,同伴侶去既話環境係最重要。如果同伴侶去,個環境應該要浪漫些少,咁樣先至有情調,價錢就反而唔係一個問題。其實一對情侶去食野,食乜都好開心,最緊要就係兩個都覺得ok就叫左理想。

問題1 : 若果你與伴侶來到一間餐廳,你會做什麼令到他感到快樂,驚喜,幸福,浪漫?
答 :首先就由訂座開始,要令到對方感到你係非常之有誠意,幾個月前已經訂定位想同佢食。其次響用餐果陣,多d為對方拎野食同傾計,如果唔講野既話只會悶親對方。用餐之後可能送對方一d小禮物,等佢食完之後收到禮物更加開心。

問題2 : 若果要達到{問題1}的要求,請問要在哪個餐廳呢?
答 :
餐廳名稱 : The Market
餐廳地址 : 尖沙咀科學館道17號唯港薈2樓   
圖片 :

評分

參與人數 1樂點 +88 +8 收起 理由
傲邪一少 + 88 + 8 參加8周年活動!!(分數只追加一次) ...

查看全部評分

回復 支持 反對