打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 新既戰場補給真系好正啊:D

回復 20# Charlie1012

有冇比人踢呢??
回復 支持 反對

回復 20# Charlie1012

好勁..但有冇用6技先:L
    話說你果個...掛機場黎?
回復 支持 反對

我之前有支STG44升到+8用左我一舊水都係廢J尼
其實你既運氣都唔係太差姐
你又有白金又有隼雷
回復 支持 反對

I try this before too
回復 支持 反對

如果四格都係電解咁係咪唔會停
回復 支持 反對

橘子的活動

看一看就好了

基本上要中解碼器,一是四格全是解碼器,或你有神奇的運氣

完畢
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

好勁..但有冇用6技先
    話說你果個...掛機場黎?
ZoMble乂幻月 發表於 12-8-2013 16:48

回復  Charlie1012

果場係7月29日打 果個時間唔係掛機熱潮
但我都有殺掛機取分 不過殺掛機風險都會增大
由其係有種人喜歡扮掛機或守係掛機人士身邊進行暗算
5技6技7技精準斧屍炸就全部出齊 打法上係你們眼中也不很風光
但可以說明我技術不高 打屍3本身技術唔係一切
用位置感,機智,判斷力 可以彌補到技術不高呢個弱勢

有冇比人踢呢??
MINGKEI 發表於 12-8-2013 16:45

只要你用瑪莉,精準 k很多 比人踢係不可避免 但都不是每個人也會按f3

我之前有支STG44升到+8用左我一舊水都係廢J尼
其實你既運氣都唔係太差姐
你又有白金又有隼雷 ...
乂夕陽乂 發表於 12-8-2013 17:18

我本身是沒有抽到隼雷 係利用某種方法令自己正ac可以長期用隼雷 用呢種方法風險高彈性低
而且唔係話要抽到隼雷龍炮 係連雷神邀光破 星鑽彩炮呢d都抽唔到 真係刻薄到死
但升as50都算順利 幸運星as50守水真係霸道
開局130%士氣打屍王頭部一發986 x10= 9860
基本上去到中局同尾局 小屍更加 士氣一定會提升 一個彈匣足以狙死一隻14000血瑪莉
回復 支持 反對

果場係7月29日打 果個時間唔係掛機熱潮
但我都有殺掛機取分 不過殺掛機風險都會增大
由其係有種人喜歡扮掛機或守係掛機人士身邊進行暗算
5技6技7技精準斧屍炸就全部出齊 打法上係你們眼中也不很風光
但可以說明我技術不高 打屍3本身技術唔係一切
用位置感,機智,判斷力 可以彌補到技術不高呢個弱勢
Charlie1012 發表於 12-8-2013 06:43 PM

其實我自己都好似你咁守係D掛緊機既人附近/記住佢地D名,
    等佢地做屍既時候可以番去殺佢地(做屍獵任唔錯)
    不過又唔可以話係冇技術既
    點都好過守係某個位度等完場(我係咁認為既)
回復 支持 反對

SOSAD 不嬲唔對呢D咁既野有奇望
回復 支持 反對

這是正常的
正常人必定是抽到其他的
除了某些人戰場補給四個獎勵都是解碼器外
其他都是中到耐久,設計圖,point/經驗卷
ps.此post意義?炫耀?
比起很多人樓主的獎勵已是很好了(例如總是中到耐久,設計圖,xx工法的...)
回復 支持 反對