打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 依家D人唔識放冰打地怪?(放左片)

LE隻GAME無技術係常識LA, 以前氣功神炮開符走位, 技術同而家差幾遠?

1)上到200無200裝
2)有一個裝備格仔空左
3)有神5照出黎
根據現今膠人條例, 犯以上任何一條, 等若犯法, 報官究治

傻仔5係罪, 罪在扮高手

諗起以前, 企響最遠攻擊距離以防比怪打一下, 因為一下即死
亦因此知道原來波輸距離係短一格GE
所以波輪要靠攻擊範圍補足攻擊距離不足

不過今日D人就係衝上去, 頂住D怪係錦狂放技能
所以台男明女先盛行至斯丫
回復 支持 反對

此處不留人 自有留人處。
依家對比之前講真易打怪左好多
個個都拎毒劍去打怪 講真打到親衛兵真係唔出奇
回復 支持 反對

回復 10# pkpk1111
條友忽忽地 有睇開巨商版既應該都知
回復 支持 反對

好勁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我個2個團友話望左5分鐘wow 好地地要屈你?
我地團都好多新手團友架,從來都無呢D情況出現幾個人同時見到團友幾秒打怪, 我地團自港巨開始凡有外掛懷疑及有外掛投訴都即刻踢,今次四個個人見到.一個話見到我就慢慢問,4個同時間夾埋屈一個新入團唔熟悉既團友?我相信本團團員無4個人會甘得閒

我地細團來架渣,容納唔到呢D片內就40秒,片外就5秒既人才呀

有無用高科技就天知地知
我都無意再嘈,都係一句好自為之.祝錢程錦繡
回復 支持 反對

回復 16# 永恆之靜溢

魯蛇現實生活俾人恰要係網絡世界恰人? 我都懶得同你嘈 呢個係我本post最後一個回覆
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  永恆之靜溢

魯蛇現實生活俾人恰要係網絡世界恰人? 我都懶得同你嘈 呢個係我本post最後一個回覆 ...
pkpk1111 發表於 9-8-2015 10:20

恰到咩?同佢對話, 那怕5知係佢分身, 佢講7句野之內睇5出佢係傻GE都要返去面璧思過

睇佢話"鍵盤戰士圍我"已經知佢咩料
佢令我諗起日日響茶餐廳罵天不公GE人, 十分鐘後死死地氣返工
回復 支持 反對