打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南ser大戰

咩叫四角關係?尋日天龍王先比惡小星雨打到縮
今日天龍王就班晒對家愛殺番黎齊齊同心協力打鳳古了
仲口氣大 ...
fongkapan 發表於 16-1-2016 20:58

好心你就柒小陣啦 我地天龍王22個打你星雨軒+惡魔小隊40幾個 你贏左都無面講出黎啦 仲要愛殺有打過我地嫁前日口口聲聲話我地靠愛殺先打得贏你地星雨軒 你咪出黎一個幫打一個幫囖  一個幫打一個幫 睇你贏到去邊?夠膽就今晚全部星雨軒過曬惡小 咁我就無野講啦我話你知
回復 支持 反對

乜計你自己幫呀?幫你地個盟友去左邊個?四鬼盟果堆你唔係當人地戰友架咩比你講夠一隊人打一個SER又點話你 ...
fongkapan 發表於 17-1-2016 10:31

你個晚到底係唔係到嫁-.-????? 個晚頭一波鏡湖 愛殺 沖左入黎殺左我地 片我都有 洗唔洗比你睇 跟住到倉山 愛殺2邊都無幫
回復 支持 反對

無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

好撚笑 我同寶貝d對話點解我訓醒可以係另外一邊收翻翻黎?
回復 支持 反對

無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

牆咩頭草?_? 我本來就諗住入惡小 你地就當我係人地派黎既25 放曬d對話圖出黎放我上台 你好意思講?_?
回復 支持 反對

你地班撚/樣點撚對我自己心撚照啦
回復 支持 反對

你成日擺你殺過幾多人好威咩!咪又糸雞欣隻狗!你去做佢隻奶西狗啦!不知幾榮幸啦你!佢都成日糸喇叭咁話你 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 13:25

有無諗過個到係佢簽名黎 你柒小陣
回復 支持 反對