收起左側

火男的普通近攻技巧

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-18 22:04:

我都PM左叫佢減返..因為知道實有人串..

廢事連累佢..加唔加果10分對我唔重要~

我都係咁話
我寧願自己冇加過分
因為我早已拋開一切。
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-18 16:51:
你唔推返上黎..我都唔會再理呢個post..既然你係到要講..咪講囉~

反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦? 睇黎膠上腦果個似係你多D
反呃防好明顯係講緊同1個識呃防既人打..咁呃防係遲0.5秒先呃你
咁你係呢0.5秒打佢..佢係唔係會中呀!你明唔明呀!語文能力好爆既屎聖兄!
你講野矛盾到咁..叫人唔回覆你都唔得喇∼ 冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~

真夠膚淺 講咁多都多餘 你自己都表明左呢個系破呃防 唔系反呃防喇  醒目仔
自己樣衰你改左隻字咪算lo 系道死撐v_v e+仲要自己篤爆自己 [冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-18 at 10:39 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-18 22:37:

真夠膚淺 講咁多都多餘 你自己都表明左呢個系破呃防 唔系反呃防喇  醒目仔
自己樣衰你改左隻字咪算lo 系道死撐v_v e+仲要自己篤爆自己 [冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]

[ Las ...

冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]咁係唔係反呃返佢呀!!
我由始到終冇表明呢個係球呃防wo..樣衰..就點都唔夠你黎嫁喇~..我洗乜係道死撐..
我一直係跟住我自己所想所講所諗打出黎..係你入黎嘈住哂姐-0-"[高手]
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 16:23:

冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]咁係唔係反呃返佢呀!!
我由始到終冇表明呢個係球呃防wo..樣衰..就點都唔夠你黎嫁喇~..我洗乜係道死撐..
我一直係跟住我自己所想所講所諗打出黎..係你入黎嘈住哂姐-0-& ...

人地呃你唔到 係因為你打左佢一下 而果一下 冇呃防成分 所以字面上唔應該叫反呃
回復 支持 反對

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-19 17:08:

人地呃你唔到 係因為你打左佢一下 而果一下 冇呃防成分 所以字面上唔應該叫反呃

係冇呃防成份呀..你講得岩但捉到對手心理想理而轉攻2下..係唔係呃返佢轉頭?

點似得屎聖咁咁把炮..認同天月[用劍尖反呃防咁勁]

屎聖兄..你可以用劍尖反呃防..wo小弟真係要向你學下點玩反呃防先得=口=

竟然出神入化到可以用劍尖反呃防..小弟同你差太遠了bao_50
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
反=玩....反呃防=玩呃防
反=反對..反呃防=反對呃防v^v
回復 支持 反對

post置頂啦
唔洗推post
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 17:51:

係冇呃防成份呀..你講得岩但捉到對手心理想理而轉攻2下..係唔係呃返佢轉頭?

點似得屎聖咁咁把炮..認同天月[用劍尖反呃防咁勁]

屎聖兄..你可以用劍尖反呃防..wo小弟真係要向你學下點玩反呃防先得=口=

竟 ...

真系同你講得多都on 99 天月系話你呢種用劍尖破呃防 唔系劍尖反呃防
你到e+都仲未分得清/.\你好慘 你根本就系當反呢個字系破咁用  明眼人睇你講果d野都知 你唔系語文能力有問題系咩@_@?
 講真 呢道咁多個有小小技術既人都知你系道死撐 人小小 咪認左佢lo@"@ 如果你唔系寫錯野 點解咁多人反對你寫既野~_~? 我批評你既野唔系想針對你 只系覺得有野寫錯 講出黎 如果串到你既我講聲sorry v_v" 但你所講既野完全唔接納人地既意見 你只系講黎講去「破解人地呃防=反呃防」但你根本唔知咩系真正既反呃防~_~"  不過只有d廢技術既嫩b先會信你所謂既反呃防~_~"

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-19 17:08:

人地要當個反字系個破字^"^ 我地d語文能力冇佢咁高 簡直高深
我 天月 把酒 小穎穎都是嫩b 我地分唔清楚^_^ 佢先系最勁^o^"

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-19 at 10:28 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-19 22:18:

真系同你講得多都on 99 天月系話你呢種用劍尖破呃防 唔系劍尖反呃防
你到e+都仲未分得清/.\你好慘 你根本就系當反呢個字系破咁用  明眼人睇你講果d野都知 你唔系語文能力有問題系咩@_@?

人地要當個 ...

天月兄..點劍尖破呃防呀..我呢個用劍尖破呃防?你咪係度kai啦..訓醒D先ok?
我果個係近距離互呃情況下反呃返人地轉頭..又點會彈個劍尖出黎呀~
咁屎聖你e+清楚末呀~係破係反我自己定..我1年前已經係當反..由始至終都係你入黎講咁多野姐-0-"
最令我驚訝既係..屎聖你竟然認同天月既劍尖反呃防~wo..真係高明..末埋到身又點樣同呃防扯得上關係?
咁邊個語言能力有問題..相信呼之欲出啦..如果明眼人睇就知既話..屎聖兄就唔洗同我嘈咁耐啦..

天月..<--佢自己都講錯..你憑咩仲話佢岩呀~

唔知明月  定

把酒 <---佢地係唔係嫩B我就唔知..剩係知佢脫裝俾我炒3蛋而已..2個多月前的事

同埋穎有表態支持你^_^?唔好係度扮傻仔wo..反呃防如果只係普通你呃我我呃你..

洗唔洗另外再講呀..~人地想呃防..你捉到對手心理..利用佢既心態:等對手防完先打

咁我反呃防..即係:以新手打老手!!..呢種打法黎呃返佢..<--呢個係我一直既定義
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
龍哥,冇同你打過,唔好屈臭機,加上2個幾月前我都未識玩火男,嬴就唔算太型,另外,我不主張脫裝打為之公平。
                                          hey mr. m dat
回復 支持 反對