查看: 10815|回復: 32
收起左側

[綜合討論] 今日比賽既集中抱怨區

本人同dark決定重賽

而今日既冠軍將會計算~

大家請係到發表 唔好再開帖la~ 唔該
回復

雖然係冇乜人on
咁你都要跟番個表去玩
而家你開party?
冇on咪少個人囉
做乜要頂夠8個人姐?
我有on你又唔叫我玩?
回復 支持 反對

1000點我唔在乎 扣分都唔緊要 我想好多未參賽 同報左名既人睇睇
1.搞活動有2個板主 得返一個online 一個good
2.第1場比賽唔夠人 居然可以搵埋其他組既參賽者玩第1場 2個good
3.好玩唔玩玩random 抽左果個森林得4個彎既場 咁仲未係high 個板主仲要一齊跑 係咪阻住我地比賽先?3個good
4.有D人明明贏左仲可以玩 重玩再重玩 係咪玩野???值10個good呀!
5.問板主野10問9唔應 板主唔識字??搞活動回應下人好正常 你唔應人好明顯破壞人地對自已既印象 -10個good
6.搞完活動(或姐搞破壞)就雞咁腳 88 就走左 想講野都唔得 好趕咩家下???
7.kick人又唔講原因 好la 非常好tim呀

扣分咪扣分 由得你 我cap晒圖 扣我分只會醜化你地自已既形象
我都係講事實姐

粗口!喱D咁既比賽玩唔玩都擺la
早知就唔粗口玩 用D時間做返D有意義既野
回復 支持 反對

咪係囉..
場場都係咁 見夠人就開
d人贏完都可以繼續玩
真係o 哂咀
回復 支持 反對

我會重賽  之後既會由我頂上~
回復 支持 反對

關post都唔緊要 點解要del post???
可唔可以俾D合理既解釋我地???

喱個回覆去左邊???

喱個回覆去左邊???
回復 支持 反對

原帖由 ☆檸檬仔☆ 於 2007-3-21 19:06 發表
1000點我唔在乎 扣分都唔緊要 我想好多未參賽 同報左名既人睇睇
1.搞活動有2個板主 得返一個online 一個good
2.第1場比賽唔夠人 居然可以搵埋其他組既參賽者玩第1場 2個good
3.好玩唔玩玩random 抽 ...

你既第三點

玩random就一早講左既 同埋一個高手 根本唔介意玩咩場 個個場都可以好有技術
你估森林木桐剩係找地玩咩

除左以上既意見
其它我都同意既
原帖由 ∼>風<∼ 於 2007-3-21 19:01 發表
本人同dark決定重賽

而今日既冠軍將會計算~

大家請係到發表 唔好再開帖la~ 唔該

今日既冠軍將會計算?
唔係呀fa

[ 本帖最後由  於 2007-3-21 19:12 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 ☆檸檬仔☆ 於 2007-3-21 19:10 發表
關post都唔緊要 點解要del post???
可唔可以俾D合理既解釋我地???

有刪到咩

如果刪左 我係到講句對唔住  而你可以係
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1

重新講多次 唔該

回復 支持 反對

原帖由 gapyin 於 2007-3-21 19:11 發表

你既第三點

玩random就一早講左既 同埋一個高手 根本唔介意玩咩場 個個場都可以好有技術
你估森林木桐剩係找地玩咩

除左以上既意見

其它我都同意既

今日既冠軍將會計算?
唔係呀fa

首先多謝你同意我既講法 但我既重點唔係話玩森林木筒唔好
而係個版主都一齊玩! 佢係最後慢慢行我理得佢 但係佢仲同我地一開波鬥快喎
我用雙噴時撞到佢 我又噴唔到 咁又邊個負責先!

仲有 韓國 國內D比賽 話明競速比賽都係用返D競速用地圖 eg.高速公路 髮夾之類
居然競速比賽玩道具賽既地圖 唔係下化-0-
原帖由 ∼>風<∼ 於 2007-3-21 19:14 發表

有刪到咩

如果刪左 我係到講句對唔住  而你可以係
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1

重新講多次 唔該

唔緊要 可能唔係你刪既
可能係其他版主刪既呢~

[ 本帖最後由  於 2007-3-21 19:20 編輯 ]
回復 支持 反對

咩時候再重賽啊

咩時候再重賽!今日咁搞法
d了很
請說明時間日期
回復 支持 反對