查看: 36716|回復: 18
收起左側

[綜合討論] [轉貼]VISTA 用戶 封魔獵人 出現錯誤之解決方法

如果您是出現,無法進入登入畫面 以及「Throw Weapon」的錯誤訊息,

請先確認 Bright Shadow資料夾內的 BrightShadow.bin 大小是否為5.68mb,

若並非5.68mb,代表您所下載的檔案並不完全,

勞請大大詢問熟識並可正常進入的友人,

請友人傳送 BrightShadow.bin (5.68mb)檔案予您,

大大再將此檔取代原先檔案大小不正確的 BrightShadow.bin 檔案。

如果您是出現,無法進入登入畫面 以及「BrightShadow.bin」的錯誤訊息,

請大大進入WINDOWS內的 system32 資料夾,

將裡面 「Powrprof.dll」複製 到 Bright Shadow 資料夾中,便可避免程式相衝。

(亦有人說, 只要將 powrprof.dll 改名為 powrprof.dll.bk 就可以進行遊戲)

回復

咁係咪姐話隻GAME本身係支援&VSTA..但係因為檔案有問題先出事?= =
回復 支持 反對

我沒有朋友玩呀= =
你可以給我嗎T︿T
我想玩呀。。。
但是我的是5.81mb
都玩唔到,,係咪一定要5.68呀...

回復 支持 反對

唔該哂呀樓主~
-_-VISTA係唔係隻隻GAME都要咁整?
回復 支持 反對

我的是5.87mb呀....
讓我試試吧
回復 支持 反對

如果我連裝都裝唔到呢-_-"?
有冇得救...."?
回復 支持 反對

XP會出現這問題嗎???
安裝後第一次可以登入遊戲...
第二次便不能了
回復 支持 反對

THX!!! I can play now ^ ^
回復 支持 反對

我係5.73mb,點解個個容量都唔同,係唔係只要唔細個5.68mb就ok
回復 支持 反對

我入到登入個畫面呀
但係入親佢都話帳號
回復 支持 反對