打印 上一主題 下一主題
收起左側

突擊紅劍技問題

關閉 [複製鏈接]

回復 9# 的帖子

勝在夠追f.im招n格
話佢硬直呢個係一個缺點,係2 v 2既時間食一槍/食一set 格咁咪蝕左?
2v2果陣你邊理到咁多,如果\用左n格都b->b->2b->一槍又有吹飛效果
回復 支持 反對

2v2最好用4/6b
起手快
打人痛
4/6b起手補一槍落地補多槍
2v2既招當然要快靚正
好似樓上講成套格- -
正常補位係中間一定救到
果陣比你打果個又未down
可以補返位打你partner

所以用4/6b+a又快又痛= =

回復 支持 反對

原帖由 [H]tim925925 於 5-2-2008 10:04 發表
n格->前格會踢上去,跟住特格即可,唔爆seed最痛呢招
單挑呢招都ok,雙挑就唔好啦,橫格好d,因為呢招n格硬正高- -||

下....用唔到wo = =seed 1用唔用到e 招嫁?
回復 支持 反對

原帖由 geog 於 20-2-2008 22:00 發表

下....用唔到wo = =seed 1用唔用到e 招嫁?

用到
seed同seed-d都用到[[onion_10]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]tim925925 於 14-2-2008 05:14 發表
勝在夠追f.im招n格
話佢硬直呢個係一個缺點,係2 v 2既時間食一槍/食一set 格咁咪蝕左?
2v2果陣你邊理到咁多,如果\用左n格都b->b->2b->一槍又有吹飛效果

^^我唔覺得咁會蝕

我打人250,人地補位開槍扣我128

咁自然partner會識做回敬佢一槍, 咁我又識做咁送多佢一槍

即係打左人250+128+97,但係我食得一槍^^

2v2
紅西n*2->槍吹飛
轉lock爆speed怒追佢partner \__/

又或者 佢partner開格補位a_a
n*2->a->bc psc槍cancel 轉lock n前特特槍->轉lock橫格

對敵方做成傷害 我諗都=一部destiny有多
n*2(17x)  [power n前特特槍(348)] [power橫格(317)]

不過我成日擺烏龍
回復 支持 反對

good good~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
政* -5 呃post

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 swc 於 21-2-2008 03:08 發表

用到
seed同seed-d都用到[[onion_10]]

唔好水人,seed n->前會飛走,特格不能
回埋上面果d,你呢招硬直大,用n->n->8b,又快又打人遠,攻擊力都係差唔多(我諗差50咁上下)
呢d少用為妙囉,慢又打得算幾耐下,2v2橫格做主力係最好
當你partner會補位啦,人地緊係開槍補你隻紅西位啦-.-開槍硬正大得去邊,真係有能力補位?
2v2無人話唔比用呢招,個人就覺得蝕左
回復 支持 反對

單挑呢招都ok[[bao_29]] [[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]tim925925 於 22-2-2008 18:14 發表

唔好水人,seed n->前會飛走,特格不能
回埋上面果d,你呢招硬直大,用n->n->8b,又快又打人遠,攻擊力都係差唔多(我諗差50咁上下)
呢d少用為妙囉,慢又打得算幾耐下,2v2橫格做主力係最好
當你partner會補位啦,人地緊係 ...

佢話出唔出到姐- -
我冇話2v2出wor?
你講到咁勁出黎挑場!?
回復 支持 反對

thank you for share~~
回復 支持 反對