查看: 4636|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關2012

這麼多人說2012會末日
為什麼各國元首可以當沒有事
為什麼??
因為全都是假的

全都是環保組織跟未日教徒的炒作

不過,2012不會末日
不必定2013不會末日

所以大家要保護地球,珍惜現在有的一分一秒

我都不知道我可否活到老
回復

你真係覺得2012年會無事?點解各國都唔講呢件事?點解美國太空總署會無啦啦反口講完全無行星正接近地球?講出有會有幾大件事?點解天災開始多得好可怕,有人都話無事?點解仲有1千年先未日?點解馬雅人要無無走晒?點解連報紙都唔提下2012年?點解連最無品既報紙同傳媒都唔會借機搞新閒?
回復 支持 反對

原帖由 滅絕仔 於 15-9-2008 12:46 發表
你真係覺得2012年會無事?點解各國都唔講呢件事?點解美國太空總署會無啦啦反口講完全無行星正接近地球?講出有會有幾大件事?點解天災開始多得好可怕,有人都話無事?點解仲有1千年先未日?點解馬雅人要無無走晒?點解連報紙 ...

4年,只得4年的話
竟然還有千多名科學家去做宇宙大爆炸實驗

真好笑的說
回復 支持 反對

點解天災多得咁可怕?就係因為我地人類自己搞出黎嫁囉..
咩係全球暖化呀,,又咩現象啦現象出黎..
跟本就係人類自己搞出黎...

點解各國政府唔出黎講野?
就係因為個個都話有唔同年份既末日..
如果次次都出黎講..咁咪好唔得閒?
果又話2036,果個又話2000,果個又話08年9月13有海潚..
又話北京搞唔成奧運..
跟本預言滿天飛..如果次次出黎講...講得幾多次..

就算2012年係末日..你可以做得d咩??
搵你上去炸左個星體佢?
如果佢係到都要過黎..你又點去避免?

做人就係要活得開心..以後既野跟本冇人知!

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
守衛~朗 + 4 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

人類要改既話太遲了,好多年前人類已經開始折磨地球,除非有日地球上的人類全部消失,否則地球就玩完了~

各國元首唔講末日係因為唔想做成恐慌,如果國家元首都講既話,d人唔信10足都信9成.所以佢地點都唔會講,話唔定係末日果一日,傑先同你講:  各位~今日就係世界末日,大家坐定係屋企,唔洗緊張,我地好快就會玩完.

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ken456654 於 15-9-2008 17:26 發表
人類要改既話太遲了,好多年前人類已經開始折磨地球,除非有日地球上的人類全部消失,否則地球就玩完了~

各國元首唔講末日係因為唔想做成恐慌,如果國家元首都講既話,d人唔信10足都信9成.所以佢地點都唔會講,話唔定係 ...

睇完你最尾果句我笑左xd

仲有科學家之所以繼續整宇宙大爆炸係因為佢地唔信2012會世界末日
就算2012被確定係世界末日 班科學家可以係有生之年整到喎 點會停
回復 支持 反對

d人為左2012未日就驚
基本上係人類錯
同埋我討厭d預言家,又話果樣有事又話end of the world 真係俾佢地玩死
回復 支持 反對

d人為左2012未日就驚
基本上係人類錯
同埋我討厭d預言家,又話果樣有事又話end of the world 真係俾佢地玩死

評分

參與人數 1 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

預言家就是魔鬼....有誰真的能預見未來...就算真的能只會是痛苦!如果細心想下就會知道為什麼!
回復 支持 反對