查看: 2417|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Yeah換左新機耶

關閉 [複製鏈接]

YKH你入我場唔洗lag Lu~~~~~~

處理器資料:
    廠商:Genuine Intel
    速度:2666 Mhz
    2 邏輯處理器
    2 實體處理器
    超執行緒:不支援
    FCMOV:  支援
    SSE2:  支援

網路資料:
    網路速度:

Windows 版本:
    Windows XP (32 位元)
    NTFS:  支援

顯示卡:
    驅動程式:ASUS EAH4670 series
    DirectX 驅動程式名稱:ati2dvag.dll
    驅動程式版本:6.14.10.6844
    DirectX 驅動程式版本:6.14.10.6844
    驅動程式日期:8 八月 2008
    桌面色彩深度:每像素 32 位元
    監視器重新整理率:60 Hz
    DirectX 卡:ASUS EAH4670 series
    廠商 ID:0x1002
    設備 ID:0x9490
    螢幕數量:1
    邏輯顯示卡數量:1
    未偵測到 SLI 或準心
    主要顯示器解析度:1440 x 900
    桌面解析度:1440 x 900
    主要顯示器尺寸:16.38" x 10.24" (19.29" 對角)
                                            41.6cm x 26.0cm  (49.0cm 對角)
    未偵測到主匯流排類型
    主 VRAM:1024 MB
    支援的 MSAA 模式:2x 4x 8x

音效卡:
    音效裝置:HD Audio rear output

記憶體:
    隨機存取記憶體 (RAM):3583 Mb

其他:
    UI 語言:繁體中文 (繁體中文)
    麥克風:Not set
    媒體類型:DVD
    可用硬碟空間總和:305242 Mb
    最大可用硬碟區塊:154846 Mb
    OS 安裝日期:Dec 27 2008
    已裝套件:
回復

自己砌定買機-.-"?
回復 支持 反對

恭喜恭喜,有新機用,仲要係XP(本人好憎Vista)
回復 支持 反對

原帖由 fung5678 於 27-12-2008 23:15 發表
自己砌定買機-.-"?

媽的同事的老公幫我砌的
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

簡單的就是砌
回復 支持 反對

處理器資料:
    廠商:GenuineIntel

唔識呢個牌子[[bao_27]]
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

對我黎講感覺有d怪~用得Intel d人通常都配NVIDIA 顯示卡,雖然我對ATi冇咩意見,不過我自已用過ASUS D display card 相對黎講唔係咁好  (直D黎講係比較差.../  我買過ASUS 既8600GT,連CRYSIS都開唔到- - /  ASUS既MB就好,但ASUS既DISPLAY CARD就免- -),如果4670,建議買GF9600GT....自已俾多$100左右,又可以玩個'耐用'D
回復 支持 反對

原帖由 edwin10010 於 28-12-2008 10:42 發表
對我黎講感覺有d怪~用得Intel d人通常都配NVIDIA 顯示卡,雖然我對ATi冇咩意見,不過我自已用過ASUS D display card 相對黎講唔係咁好  (直D黎講係比較差.../  我買過ASUS 既8600GT,連CRYSIS都開唔到- - /  ASUS既M ...

哈哈我同佢相反
我用amd cpu配Nvidia顯示卡-__-
回復 支持 反對

原帖由 edwin10010 於 28-12-2008 10:42 發表
對我黎講感覺有d怪~用得Intel d人通常都配NVIDIA 顯示卡,雖然我對ATi冇咩意見,不過我自已用過ASUS D display card 相對黎講唔係咁好  (直D黎講係比較差.../  我買過ASUS 既8600GT,連CRYSIS都開唔到- - /  ASUS既M ...

哈哈
我上Can you run it
我Crysis全Pass
回復 支持 反對

恭喜,部新機既牌子好似未聽過既?
回復 支持 反對