查看: 3373|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

《惡靈勢力》即將再度改版

關閉 [複製鏈接]
要改版嚕  呵呵 好期待喔~~
真正的殭屍無雙《惡靈勢力》即將再度改版釋出SDK工具

在去年 2008 FPS 打殭屍當紅的遊戲界中,被譽稱為「真正的殭屍無雙遊戲」的《惡靈勢力》,在全球透過 STEAM 啟動之後,不管是從單機與電腦合作闖關,或者玩家 VS 殭屍兩陣營對抗模式,都可以感覺到 Valve 在設計遊戲機制及地圖的用心所在。
近期 Valve 負責《惡靈勢力》故事劇場、對白的設計師「ChetFaliszek」在外國接受媒體採訪時談到,因為對抗模式地圖只開放了「毫不留情:醫院」、「嗜血豐收:森林」,遊戲在近期將進行更新改版的動作,預計更新尚未開放的「死亡喪鐘」、「死亡機場」兩地圖之對抗模式。除此之外,更將開放 SDK(Software DevelopmentKit)軟體開發包給 PC 版的玩家自行創作地圖。

目前此更新將是 PC、Xbox 360 兩平臺同步改版,預計將會再將打殭屍風再創下一個全新的高峰。

※《惡靈勢力》官方網站:http://www.l4d.com/

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
yathsing + 10 發佈有用消息

查看全部評分

回復

咁我玩non-steam 咪又要等破解-__-
回復 支持 反對

有消息係HKEPC傳出了...
不過都多謝分享
回復 支持 反對

你地玩steam 會自動更新!?
定係要買多隻碟呀
回復 支持 反對

你地玩steam 會自動更新!?
定係要買多隻碟呀
樂古人渣 發表於 5-1-2009 18:03

自動更新, 都可以選擇唔更新
回復 支持 反對

邊個會有更新唔更新架= =
回復 支持 反對

邊個會有更新唔更新架= =
yathsing 發表於 5-1-2009 18:42

好似
cs1.6果個更新左就入唔到non steam場
回復 支持 反對

聽講xbox好似要比錢先有新野...唔知係唔係?
回復 支持 反對

聽講xbox好似要比錢先有新野...唔知係唔係?
龍之心 發表於 5-1-2009 20:15

未必
GTA4個新版Lost & Damned都唔洗錢
L4D就唔洗
但係應該電腦版方便d
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對