查看: 12047|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣墨湘(王道及霸月)可換巨1錢/hkd

關閉 [複製鏈接]

• 王道:1e=$30hkd  (王道,咩都唔知,一次過買450hkd_只貨及小量錢) (姐係所有野)
    約有15-20e(王道錢)
    (回天書50多本,回城15日=2張,輕功15日=5張,護魂永3次=5張)
    (賣哂)
    [fly]以上貨可以直接換hkd  , 只是王道有[/fly]
    ----------------------------------------------------------

因為遊戲上都係貨品多,遊戲$沒甘多,如果係買既玩家,先
    打俾我xxxxxxxxxxxxxxxxx等約時間:2-3日交易(要貨可即時) (玩家可以俾錢先,俾錢者包1日內可拿回遊戲買既野,如果1日內不能,將回送多1E / 30HKD)

銀行過數/面交(只在觀塘/藍田)
    入數號碼你打俾我或msn先問
    交易地方唔會改(改既玩家先 銀行過數$20hkd,先可以其他交易地方)

另用銀行過數者,可分多次過數,銀行只有中銀,恆生
    (另過數者可扣2蚊 手續費,(當過年前送)
    (只到2009年1月25日)

[fly]只換巨1錢  / 只觀塘/藍田交易 [/fly]

回復

...........................推...............................
回復 支持 反對

有意請留言.................
回復 支持 反對

最後一次推,,,,,,,,,,,,,,,,
回復 支持 反對

推......................................
回復 支持 反對

推...推...,,,,推啊
回復 支持 反對

沒人要嗎"????????????????
回復 支持 反對

推,....................
回復 支持 反對

另用銀行過數者,可分多次過數,銀行只即中銀,恆生
(另過數者可扣2蚊 手續費,(當過年前送)
(只到2009年1月25日)
回復 支持 反對

推..........................
回復 支持 反對