查看: 26045|回復: 25
收起左側

[綜合討論] 今天天氣真係好*o*

關閉 [複製鏈接]

琴日天氣卻不好/____\
回復

這件事, 當然要支持啦><
回復 支持 反對

HI" 我係笨海!!

支持=____=

513 入面根本就係黑社會"

傑大既所作所為..大家有眼看到..

旗下的狗 可亂咬人...
回復 支持 反對

係囉=3=
又係一個識GM=大晒的魔力ser....
回復 支持 反對

支持...513收皮啦...亂咁ban人ac...
回復 支持 反對

支持...513收皮啦...亂咁ban人ac...
Pang仔 發表於 2-3-2009 21:50

係囉!!
轉去玩港情!?
回復 支持 反對

自己del晒d post但係就叫人分析!?!?
回復 支持 反對

點解我叫某某人?
當然係因為513個傑太過"野"人犯罪。。。
就係想打7佢。_。
酷族好勁?^^ 真係夠酷
有D人係好好人既..但係D就得個串字^^
個K又係..尾2張圖果個又係^^..
佢地真係勁?@0@ 真係幾勁..有傑係背後頂住..你話勁唔勁?@_@
冇左傑酷族=咩? 等我話你知..就係一個垃圾站._.
咩人都有...但佢地都有一個共通點..就係得個串字^^
係魔力串人啵...好勁啊XD洗唔洗我比個獎你?>3<
傑大仲型~~全513冇人唔知佢.....貪錢._.
真係以為GM大晒...冇錯..GM大晒..有種刪晒我地D ACC封晒我地D IP...
最多下次開左POST影低佢..之後比你刪左我再POST過XDD
封IP?拎USB去網吧POST XDDD
封ACC??我開新人再POST._.''
最後一句..傑...你呢..如果見到E個POST...講真果句..好多人會因為E件事走
同埋..你真係成隻狗咁...酷族比錢你就幫佢做野..酷族似GM多D..
酷同傑加埋直頭係 一隻跟尾狗加一群瘋狗^^

SORRY大家..我好明顯係入黎發洩~~
回復 支持 反對

GM傑點解你次次答完D POST永遠咁快就刪哂?

你係咪唸住你答完之後個POST就可以刪左佢,D人就唔會再討論?因為你答左所謂既答案

聽聞GM傑好似比左3粒500攻飾呀KING哥?你唔係又唸住話冇丫?><

咁都叫無咩比著數佢呀 咁都叫唔熟呀 GM傑你真係當我地3歲細路咁呃囉;(

無功有勞姐係外掛升哂D技由佢係度比佢繼續用?唉明明人地就有入錢你仲要同佢兜話係收風

你D解釋會唔會有D「格硬黎」呢;( 同人講句 係呀我包庇佢呀,你吹咩? 咪得囉^0^

又放長雙眼睇下我地玩第2個SERVER幾時死呀? 你又想去炸人地SERVER;(?

之前炸百分百,喵喵,完峰搞到人地係咁死SER都未夠啊><而家要搞埋人地其他SERVER?_?

係咪因為你覺得人地拉走你好多人要炸到佢SERVER死之後D人就返返黎你個513?;(

你估你個513有版權?你自己咪又係翻版;)

對了仲有我想問點解小寶個POST
 無啦啦比你DEL左?再開多個就禁埋訪人地^0^
 你係咪怕比人知道更多既野;(?
 同埋咁樣都唔叫包庇叫咩呀?
 我冇犯規呀,冇搞事呀,
 唔好唸住改我BBS PW唔比我入/禁我訪;(
回復 支持 反對

樓上唔該哂幫post樂古
回復 支持 反對