查看: 4774|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 呢隻game 仲有幾多人玩?!

如題..而家47 lv好難升得過0.1% 所以令到玩家流失=- =
隻game唔知支持得幾耐 之前eco 比代理商 搞柴左~_~!
回復

應該可以支持多1~2年左右
原因
1.未有重大的更新,E家出到4章但出D 5出D,得4-1章=,=(81時),80以上除左死地外冇野好升..
2.冇得轉生,EG.墨湘可以倒35LV轉生,變成1LV.
3.升級/JOB慢(有打死地除外)
4.嚴重惡性通漲,幣商1年前放幣$100HKD=$1000M,E家$160HKD=$1億,所以冇人買點,好似低S咁樣
1年前20M左右,E家250M,D人會收幣商D錢,再收點物
For Example.....
買GC點..........幣商
$20HKD=GC 75點..$16HKD=$1000M
1個低S 25點.........設每個250M~270M
可買3個................都可以買到3~4個
SO長遠會因不能付擔,最後會逾來逾少人玩
5.太低B,無可否認NOSTALE系一個低B GAME,以LOGIN畫面為例,實在十分低B.E D GAME多數以小學生為主
要玩家,假如你F3,係D FD面前開NOSTALE,佢地實話你幼至,你話魚5魚.
回復 支持 反對

我F4都冇人話我幼稚...-_-
冇錯...
夢歷仲可以支持落去ge時間唔會多...
不過...我唔覺佢低b...
每個人有唔同睇法...
================
你47lv打緊咩怪?
我建議你打多d水團拎齊裝同抗先去慢慢升都未遲...
另外你去隕石打怪應該幾好升(西部左邊的入口)...
一係你去b2...
入到去左下位置有個唔知咩咩咩神殿的...
入去打怪都應該唔會升得慢...
有5層...
你可依lv而決定去邊層打...
回復 支持 反對

我F.3都有10幾個fd玩緊._."
通脹我都知...so我覺得gm要同幣商合作...同有好多奸商...
回復 支持 反對

迪,你女仔泥咁又點同...
====================================
假若香港受中國內地的防沉迷系統影響
NOSTALE一定汁硬
回復 支持 反對

回post果個:
係你唔知打咩升得快姐,,你可以去討論區搵升lv方法,只係你唔識升lv 而走姐-.-相信
好多新手都唔會咁而走..物價貴,你低lv用得幾多$去升裝,唔通你衝45裝到傳+10裝傳盾???

回第2層:
隻game比其他online game 已經唔算低b (eg:跑online....彩虹島...夢章d精靈..)
大把2x歲既人玩緊,,,所以e個理由係唔成立....

回第4層:
d GM又點會同幣商合作-.-.....如果係就唔會係game到係咁叫你地唔好買game$啦..,更何況同佢合作咪姐係更加多人唔買點玩,好自相矛盾,,,
奸商係d人識錢搵錢,又唔係昆,,,係d人甘心情願賣d點物比佢掛灘姐,你大可以唔買-.-,個物價咪可以低lo
(吹得e個可能係近乎0)
回復 支持 反對

回post果個:
係你唔知打咩升得快姐,,你可以去討論區搵升lv方法,只係你唔識升lv 而走姐-.-相信
好多新手都唔會咁而走..物價貴,你低lv用得幾多$去升裝,唔通你衝45裝到傳+10裝傳盾???

回第2層:
隻game比其他online gam ...
基斯耀 發表於 17-4-2009 15:50

靚仔,港版NOSTALE得+9炸
回復 支持 反對

靚仔,港版NOSTALE得+9炸
s20061119 發表於 19-4-2009 17:53

靚仔,我記得我親眼見過有個9xlv既女弓(好似係弓) ,用緊睡衣果陣掛係分牌度
佢用+10武
回復 支持 反對

講升lv難升我同意,
但講nostale低b我絕對反對,
只係造型比較可愛而已
回復 支持 反對

8# 無名yes
影將相泥睇睇,1XD同NAUXGH....個D都得+9,何來有+10呢??
回復 支持 反對