打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 聽講之後有免費優惠 !?

我之前都聽過會免費
但應該要等好幾年時間才有
回復 支持 反對

我覺得與gash+有關而已
倩儀 發表於 29-5-2009 07:10 [/quot
不會的   不會的
我要免費的獸化啊
題外話    公主原來也玩巨商   
而且剛剛玩已這麼強  真令我感到自卑   ...
xyzpps 發表於 29-5-2009 08:43

免費的變身
意味著滿街變身外x
免費的轉生
意味著外x變得更強
回復 支持 反對

我要求唔高 只要精武免費我就好開心啦  QQ (期望
(現實  
柚子頭: 你頭上的都要收費!! (我: 囧)
回復 支持 反對

我估爛掉的橙開始感到洛奇既威脅啦XD
不過同意22樓..
回復 支持 反對

黑橘會甘好死?
你發夢
回復 支持 反對

e樣野唔係流ga 之不過會唔會o係台ser發生仲係未知知數
事情係咁ga
韓ser果邊之前計劃推出角色育成2.0(台e家係1.0)(之前都已經出jo片介紹 有mo實行就未g)
2.0最大特色係 一星期可以重生1次 同 17歲或以上的角色可以免 ...
霍仔 發表於 21-5-2009 05:14

你有冇睇過經驗是原來1/3好難升
想升 買服務2/3 加exp藥水 3/3 你說改了更黑錢
你估下有邊個甘多錢買來升lv
有都一個月用唔小啦
你冇腦架?
其實我玩過大陸版 你知唔知升到50lv 要機難?
唔係一個星期可以做到
仲有免費重生係個人物20歲要等機耐2~3個月 你等?(你有耐性我吹你唔脹)
回復 支持 反對

事情係咁ga
韓ser果邊之前計劃推出角色育成2.0(台e家係1.0)(之前都已經出jo片介紹 有mo實行就未g)
2.0最大特色係 一星期可以重生1次 同 17歲或以上的角色可以免 ...
霍仔 發表於 21-5-2009 05:14

同學,你又錯啦,如果 無新血,隻game 死亡速度仲快
回復 支持 反對

對嘛 除了舊有的技能外還為了要面對新的鍊金術,未來的半神化等新技
所以應該黑橘不能改用新經驗值反而要將重生改成3個月一次
這樣台灣瑪奇就可以再戰十年了 ...
johnnyng 發表於 24-5-2009 20:07

三個月一次...
黑橘會這樣把最賺錢的東西改掉嗎?
會的話黑橘也不太黑啊...
回復 支持 反對

事情係咁ga
霍仔 發表於 21-5-2009 13:14

你知唔知有幾多人係因為金錢問題而退出瑪奇?
本來玩一隻遊戲是為了消遣,輕鬆一下
但為了消遣,輕鬆一下花費大量金錢,根本說不過去
試問有多少人為呢隻game花費過千元?
另外,橘子一開頭set既價錢根本不合理,你卻認為理所當然,而且橘子根本提供唔到優質既服務
我認為2.0是有必要的

不要因為自己已花費多少金錢而抱怨2.0, 1.0系統對任何一個新手來說,是一種痛苦
得閒去睇下新手村一堆既偽新手假新,你認為1.0仲可以支持好耐?
回復 支持 反對

黑橘,不知會不會給人免費重生,官網寫得又不明確
回復 支持 反對