收起左側

投訴

關閉 [複製鏈接]
投訴既結論...係由被告定下???

如果係一個殺人個案當中...係法庭上被告話無殺人..我可以走..咁就走得?
咁法官要黎做咩..高層要黎做咩
回復 支持 反對

投訴既結論...係由被告定下???

如果係一個殺人個案當中...係法庭上被告話無殺人..我可以走..咁就走得?
咁法官要黎做咩..高層要黎做咩
※暗雲之雷※ 發表於 4-6-2009 22:32

現在你這個投訴係投訴我未能夠盡板主既職責
但我已經有適當既理由去解釋了

如果再繼續題外話我怕有離題的情況
回復 支持 反對

如何有適當解釋呢?你所指既適當解釋
一筆被我反駁了

你的確是疏忽職守..見人犯規亦不理會..

看來我要提出多d證據
http://www1.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=611
係一頁post入面竟然可以最後回覆達至2x個都係同一個人...都唔叫呃post..厲害

連帖亦無罪?
http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1

一話你包庇該會員<<純粹假設
回復 支持 反對

如何有適當解釋呢?你所指既適當解釋
一筆被我反駁了

你的確是疏忽職守..見人犯規亦不理會..

看來我要提出多d證據
http://www1.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=611
係一頁post入面竟然可以最後回覆達至2x個都係同 ...
※暗雲之雷※ 發表於 4-6-2009 22:50

這個問題會不停回到同一個地方去
---------------------------------------
此板規已經接近3年未有更新
我個人認為連帖已經不是一個很大的問題

我之前亦都講過,該人的回覆和主題相關
如果因為超過限制就不容許發言嗎?
回復 支持 反對

---------------------------------------
3年未有更新..係版主個人問題!!與我有關嗎?
那連帖是否觸犯版規?對於因連帖而被扣分的會員...那麼他們是否受不公平對待?

呢層應該問管理層了...
回復 支持 反對

3年未有更新..係版主個人問題!!與我有關嗎?
那連帖是否觸犯版規?對於因 ...
※暗雲之雷※ 發表於 4-6-2009 23:07

抱歉,我從來沒有把連帖的人扣分,多數是以警告處理
是有一段時間nakuz無法使用警告功能才扣了1分,之後再加回一分作為警告用
回復 支持 反對

三年沒有更新版規.....很可笑的

太鼓之達人版更加係無版規可言
完全無責任感

你的做法..證明了不公平的對待會員

你話你會警告或者加1再減1既做法去處理連帖
咁點解岩岩我post個個連帖你無做既?
2月既事喎...你真的疏忽!!一話是包庇..我搞唔清

呢個post要取消投訴...根本不到我地2個講

因為有d野真係要管理層去處理
以下為引用
呢層應該問管理層了...
回復 支持 反對

三年沒有更新版規.....很可笑的

太鼓之達人版更加係無版規可言
完全無責任感

你的做法..證明了不公平的對待會員

你話你會警告或者加1再減1既做法去處理連帖
咁點解岩岩我post個個連帖你無做既?
2月既事喎...你真 ...
※暗雲之雷※ 發表於 4-6-2009 23:35

我第一個回覆就已經講左
我不是智能電腦,有漏網之魚並不出奇

況且佢過後亦沒有同類事情發生
秋後算帳只會引起更多糾紛

如果你係堅持我希望我警告這位會員
我唯有我做以平息糾紛
回復 支持 反對

你的理由真係多.

漏網之魚(呢個我可以接受)
法律有人情(呢個理由套用係呢到得?其他地方o唔ok先)
三年未更新版規,因此連帖對閣下並不重要(無奈)
洗版因為有回覆內容緊扣主題(呢個要高層答)
功課問題,三日不見影(點解唔請假?你知唔知每日都要入版主討論區..你疏忽職守)
一開始認定會員沒有錯(一開始就認定無錯..同包庇有咩分別?)
過後無發生就當他無罪(同包庇有咩分別?)

逃避了的問題如下
有版塊無版規都無問題?
咁多年唔更新版規都無問題嗎?
連帖是否觸犯版規?
你有否做成不公平地對待會員?

有d理由真係好無理
回復 支持 反對

逃避了的問題如下
有版塊無版規都無問題?
咁多年唔更新版規都無問題嗎?
連帖是否觸犯版規?
※暗雲之雷※ 發表於 4-6-2009 23:49

1.
一直都有板塊,亦都有板規,如果你認為板規是不夠阻嚇性的話
你可以嘗試建立一個你認為適當的板規出來再提交給板主看
如果你認為我是推了責任給你的話
請你接受現有的板規,因為這個是我認為適當的做法
每個板主做事方法都不同,有板主做事溫和,有板主做事強硬
會員很難可以干涉

2.
板規一定要經常更新?
板規只是一樣工具去幫助板主去做事
沒有板規板主一樣可以憑經驗去做事

3.
我處事方法溫和,連帖這種事我認為不成問題
這條板規在我太鼓板塊內已經刪除

最後,板主如何做事這些是板主私行決定,會員無法知道
就如警員一樣
佢地有一個準則去查人地身份證,但市民知唔知道個準則是什麼?
回復 支持 反對