查看: 261697|回復: 4601
收起左側

[公會家族] 11 lv 光明族£遺失‧花都 ξ×の **~花都 11 lv 快樂~*

*~花都の暑假最後一天~*

發現原來有幾位唔知~~就係度講多次la 0v0:

由於太多人 我個畫面影唔曬 於是大約分開左影男仔一張,女仔一張
*其實2張相d人係唔同架! so 唔好以為其中一張影漏左你地唷~>3<

《家族名稱》£遺失‧花都.ξ×  

成立日期》二零零九年六月六日

《家族類型》11 lv光明公會

《家族活動》詳情請睇 2#

《族員要求》唔搶怪
                      多做任
                      長on
(每日on,不要見2分鍾就閃了..> <)
                      不要亂退族,自退者不會再收
                      多係族頻吹水
(最緊要鍾意講野~>w<)
                      不收分身

法師嗎?盾嗎?一個人苦悶寂莫嗎?
黎啦~~11lv光明族 £遺失.花都.ξ× 等緊你~~最緊要有心長玩~!!

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

開學喇~
     覺得身邊朋友少左?以前既戰友少on左?
     想找回以前  一齊玩  一齊笑  一齊奮戰(被秒 囧  既日子
     雖然大家都有事要做  要返工  要返學
     但我們仍堅持每天on~!

只要你仍然熱心一直玩  日日on
     歡迎你與我們一起 找回4月時開心熱鬧既日子 ヽ(≧▽≦ )ノ

《家族規則》
不偷、不搶
、不騙
                      有咩事最好即刻話比族長or副族知=]

《族人簡介》

兩位台灣親善代表~楠搏士!小醉兄!

人細鬼壞                     :專業潛水人員 -__,-

≯Paraiba≮               :每日一sa~~ 康鈣C ~

香檳Rose                可愛的盾盾女孩~

帥﹏尐寶                :帥帥的寶寶老婆 >w<

DK;]霖            :hello~我係旺角小姐  : D

Leo~               :尼奧叔~ >w<

粒_冰            靚女一名 (<---本人要求用白字 @v@)

Liar.          好索 不過係男仔 -,-

雪貓          :成身黑色既白貓  喵~

酷虎      :不要迷戀哥x_x 嫂子會揍你

.悠"  : 嗯~?‧﹏‧            

再生     :我係......丫環~~~  ヽ(≧▽≦ )ノ      

死鴛         :抗議.\"/. 我叫鴛鴛   (族人:死死 早晨 0v0)

魔法c          :鍾意飲茶既法c (中國茶~

費莉絲            :我的志願:請唔好叫我肥婆男人c/男人c/ppc/pccw/ppcw~

●小朋友●            :我地可愛既小朋友~~

我不是神                :我不是神喇 a.a

光靈大帝                  :絕種盾佬光 ~

哈哈屎忽鬼                   忽腰&忽u  帶套丫~~~

戰士_都了切                     :戰士都切了~~~~ >.<"I am 矢~!~ 雙刀!

終於集齊所有職喇~thx家族稀有生物們@v@     

封印魔師 (吉他 )   红色魔法师 (魔法師)   Yuzu﹏x柚子 (武術家)

*****仲有好多好好既族人們 ,但個post位置實在有限 沒寫到的實在抱歉 v.v""

《入族方法》1.樂古回post

2.在遊戲內密      酷虎      .悠"      封印魔師      Oo秋天oO

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~  ~ ~ ~ 同盟家族 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~

〞婭‥小窩。

●↗彩虹之家↖●
    『戀之﹏回憶』。

〝.*皇室貴族╮"

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
哈哈屎忽鬼 + 1 ~!

查看全部評分

回復

~~~~~  先黎一張冰冰既英姿  ~~~~~

~~~~~   我們在奮戰 !_! ~~~~~

~~~~~~ 寂寞的等待....  .口. ~~~~~~

路癡虎卡在迷宮6,10分鍾後獲救

~~~~~~~冰魔終於爆喇~~~~~~~

~~~~~至於戰利品麻........~~~~~~

~~~~~冰魔下的幽會‧﹏‧~~~~~

~~~~~無聊一影 0v0~~~~~~~

~END~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
家族活動:王者~☆(已完結)

賽事將會分3場   第一場【熱身賽】大亂鬥   比大家試下對方實力先(唔計排名)

第二場  【初賽】一樣係大亂鬥  不過會計名次

第三場  【決賽】頭3名+vip分組1p1

第四場【總決賽】2名決賽勝利者對決~~!!!

名額:8人  (最多只可以開8人p場...Orz)已滿

名單&排名

仲有個位我既~大家別打..v.v..我既排名係唔計(我黎影相~a.a)
********更新左名單~~!!!最後決定我讓出個位比多d人一齊打  @v

獎品:第一名 #####(詳情請睇家族口號欄)               

第二名 #####(詳情請睇家族口號欄)               

***參加者可以密 .悠" ,或者族頻講聲(要預人數  0.0 )

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
ttt453 + 1 精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

[color=Plum]game名:雪月花
[color=LightBlue]職業:戰士
[color=Pink]等級:30lv.
雖然我不是17歲或以上!!
回復 支持 反對

你幾點on架!?
on果陣密人細鬼壞〝
歡迎你[[bao_03]]
回復 支持 反對

我個家族都開左冇耐@@

一齊+油丫^^

輕輕的一推
回復 支持 反對

game名:唯愛傑
職業:法師
但我不是17歲或以上!!
回復 支持 反對

唔該回完post係game密一密我=3=
唔該婭幫我地推post[[bao_11]]
回復 支持 反對

^^"唔洗唔該^^~

順帶一提..

我個家族叫〝婭‥小窩。^^
      game名:婭v
          見到面say個hi~嘻
回復 支持 反對

嗯~下次一齊升lv傾下計=]
回復 支持 反對

職業:法師
雖然我不是17歲或以上既人...
可5可以??
回復 支持 反對