收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

金日比人屈了用掛=0=
回復 支持 反對

比人踢左一個場,又撞到兩個傻仔。岩岩我做屍王,有條友用mg3屈我機,跟住有另一個傻仔過黎,跟住佢冇彈我殺左佢,跟住mg3條友再屈我機,我見住佢係條mg3友後面,果個傻仔等我死左先殺個mg3友囉。跟住我唔据佢想踢佢,踢又踢唔到,唉= =唔通而家cso 呢隻game變到咁唔fair?
回復 支持 反對

講真仲玩cso仲咩個個都係掛冇真正技術玩咩
回復 支持 反對

我一k c d人 kick我,好技術5得ge
回復 支持 反對

唉,,,我好耐無玩cso,今日玩返第一場,玩d2團死,,我係恐既,一入到去10秒到係屋企死左~~最尾完場400警----132恐~~ d掛真係好恐怖囉,我諗真係鍾意玩cs就咪玩掛啦,,一隻好game比d掛仔搞到,,,,  同埋你地覺得用掛係小雞生,中學生,定大人多
回復 支持 反對

救命- - 一入TK場就比小學雞屍殺= =
回復 支持 反對

大家認住[黑色×怪人]×係5記得先打既5係佢個名,不過名膠到咁刀認得家啦!
我同佢守突襲個大石,屋前個個,條粉皮行到咁前突晒腳止比人殺左刀算我用金雞射佢落去,佢再開始炸咪,話我改槍,掛狗= =
佢on9刀算啦,鐘賴人!刀5知佢有冇腦既!我有金雞就係掛,改槍,咁咪全部有c-box槍既刀係改?
依家好Q火,大家見到佢記住5好同佢守,有咁遠走咁遠啦!
小朋友法則又多左兩條:有c-box槍係掛,改槍同自己on9係人地既錯,射埋走係錯上加錯
回復 支持 反對

好...
我就黎講返個外'掛佬
條友個名叫   暉仔fai
話說我打倉庫
躲左係人質房道都冇啦啦俾人爆頭
仲要唔只一次囉
回復 支持 反對

d小學雞囉
同我玩tk 又玩唔起
係咁踢我囉
好心佢地玩唔起就唔好叫人玩啦
回復 支持 反對

d小學雞成日開口埋口就f3 f3 -.-...
回復 支持 反對