打印 上一主題 下一主題
收起左側

發佈破解L4D2人係咪文盲?

關閉 [複製鏈接]
版規都唔睇開咩人發帖丫你
咁鐘意玩破解
遲d冇公司出game比你玩唔好喊啊

扣分項目:

1.錯區 -3 樂點 及 移動主題或直接關題.

2.呃Post -5 至 -20 樂點 或 禁言 1 星期.(因嚴重性而定)

3.連Post -3 樂點. (每多一個 -5樂點)

4.重復發帖 -5 樂點 及 即時關帖處理. (每多一個 -5樂點)

5.推舊Post -5 樂點 及 即時關帖處理.

6.普通性洗版 -10 樂點. (每多一個 -2 樂點)

7.惡意性洗版 -30 樂點. (每多一個 -5 樂點)

8.Posted -3 樂點及即時關帖處理.

9.粗言穢語 -20 至 -40  樂點 及 刪除內容處理.(因嚴重性而定)

10.人身攻擊 -20 至 -40 樂點.(因嚴重性而定)

11.發放色情內容 -40 樂點 及 刪除內容處理.

12.引起或參與罵戰 -20 至 -40 樂點及即時關帖處理.

13.回答會員問題 + 1 至 5 樂點

14.發放及討論外掛 -30 樂點及刪除內容處理

15.宣傳論壇 -40 樂點

16.發放有用資訊 +5 至 10 樂點

17.禁止使用hide功能 -10 樂點

18.禁止發放任何有關破解版的下載地址 -20 樂點

19.參考這裡 -20 至 -40 樂點及即時關帖處理.
回復

我係正版的一份子- =v
回復 支持 反對

佢理得你,人地係第d壇(例如某對戰平台)有破解就即時轉貼至各大論壇架啦
每個破解都未玩得,所以佢一定會把握每個機會將盡可能用得既破解
發揚光大,比人扣分佢唔會mind,反正佢只係要出名
回復 支持 反對

佢理得你,人地係第d壇(例如某對戰平台)有破解就即時轉貼至各大論壇架啦
每個破解都未玩得,所以佢一定會把握每個機會將盡可能用得既破解
發揚光大,比人扣分佢唔會mind,反正佢只係要出名 ...
ltk0020 發表於 20-11-2009 18:05

即係博出位博出屎?
回復 支持 反對

你唔應該咁講
人做乜關你乜事
版主有眼自然扣
正題:你o既頭象想表達乜?.?(前題支持正版係o岩)你支持正版?你有錢?你型?
定還是臀部痕癢
其實有Z版唔洗拎出黎擺 通街都有人有Z版
純屬果人意見 不喜物插
回復 支持 反對

樓上食完火藥
樓主,樓上講嘅野都好有道理
回復 支持 反對

玩宜d game正版正d  可以入正服
回復 支持 反對