打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] (J)jan2招f.D~外加一篇廢話;)

關閉 [複製鏈接]
a.a乜係有fd架咩

呵呵~
回復 支持 反對

ju~~=v=記得我嗎?_?
豬=] 發表於 14-5-2010 08:55

豬b!!!xd點會5記得你orz冇同你串真係好悶t_t
你hate你 早我2months番HK 哼~
暗o0 發表於 14-5-2010 10:14

我點會hate自己-_-!怪就只好怪我間學校拉!3!
hal0 janjan >3333333333333
唯戀`淚 發表於 14-5-2010 21:10

hal0```淚淚;;;>33333333333333<
得icon張相
月影+__+ 發表於 14-5-2010 21:50

咁囧~~-3-
a.a乜係有fd架咩

呵呵~
kkoo@ 發表於 15-5-2010 00:52

係拉係拉~我冇fd~5知你係邊個t_t三冇定生毛呢/____!
回復 支持 反對

見到舊時我家族既人(獨當一面)
回復 支持 反對

寶貝Jan2`我超超超超超超miss你ah.tot
u are my baby t3t` my best fd in latale!
oh baby`when u come back.that's is time of finish my final exam
(岩岩抽筋打英文-.-吾理文法的說)
baby我依家都系到暫離game喔:0`
我依家好努力甘溫書.
你番泥Hkkkkk戈陣我就岩岩考完試.真系有緣
BABY JANICEYAU
I LOVE YOU AH~HAHA
YOU'RE MY LOVER!!!!
DO U KNOW??????BABY
U MUST COME BACK IN 21JUNE.
>______________________<
JANICE IS THE BEST ALL THE TIME
我發覺我比你吸引左55~
回復 支持 反對

點解系張相格黎 ,你要唉!!!?? ps:個日你講d野,諗左一陣 --> 結果:::你有口話人冇口話自已,你自已何嘗又唔系. 睇完d post就知咩事. 仲有! 唔只你一個心痛,我都系一樣既feeling,你知道嗎.???? *沒有了最珍貴的那段友情`卻得到了不熟識的友情*<--絕對不認同的說.
回復 支持 反對

My baby~!!!!You are my best friend too!!!!That's weeli weeli gd!!!!!When I come back, I want to hug you, kiss you, and sleep with you>.<(-0-!
(Baby我都好驚我文法錯囧-3-!
Honey!!!If the plane is late, whatever reason, I will use my love to fly to hk!!Coz I miss you v3vYou are always in my heart``I love you too>3333333<

攸攸攸攸        攸攸攸攸
攸             攸              攸
攸                             攸
   攸                        攸
       攸                  攸
               攸攸
回復 支持 反對

點解系張相格黎 ,你要唉!!!?? ps:個日你講d野,諗左一陣 --> 結果:::你有口話人冇口話自已,你自已何嘗又唔系 ...
suzannelam 發表於 15-5-2010 22:58

因為真係好~~~!!!你搞到我5敢入個個post l0r!!!!!
我...嗯嗯~~咁又係既....咳咳--
你明白就好拉...
你同我係真人既best fd...所以真係有d亂..但係我驚你俾人搶左去丫ma!!!我個心好亂嫁!!!需而成日傾電話!!但係5同之前咁~日日對住丫ma~就算5同你一班`係我未走之前你都同我係game+游水一齊
但係而家....我一個禮拜先打4次!!!每次都係30分鍾!!你又係既!成日話要補習`傾得個15分鍾!想同你傾1小時都5得!!!好5公平l0r!!同你傾完個30分鍾仲有成23小時+30分鍾w0r!!點知你同邊個一齊!!!個心會驚嫁!!
回復 支持 反對

見到舊時我家族既人(獨當一面)
月影+__+ 發表於 15-5-2010 22:03

公喜;)
回復 支持 反對

WHATEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你系個邊丫 都系甘啦 我都唔知你同邊個一齊嫁W0 /______\   你D關係咪仲勁過我t33t 你寫d野好口不對心l0r ! 你怪我甘樣;;其實你咪又系一樣~((你明嫁啦  ps: 甘我真系要出去補習嘛!!次次甘早打黎叫我起身~omg
回復 支持 反對

My baby~!!!!You are my best friend too!!!!That's weeli weeli gd!!!!!When I come back, I want to hug  ...
Jan² 發表於 16-5-2010 01:00

YOU ARE MY BABY FOREVERA_____A~~(k)
回復 支持 反對