打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空之門以及星夢結合再生計劃 希望大家協助

由佢一開POST 你問我個陣都知佢係假膠
鐵盒 發表於 4-8-2012 16:16

話時話等你個單機版教學仲實際
回復 支持 反對

要圖呀嗎? 俾你地慢慢睇 連開發部都睇唔過眼你地咁既態度對我=3="
所以俾我放一張 要圖要真相? E家有啦 雖然都唔指望會再係大家度拿到咩有用資料 因為GAME都關埋
回復 支持 反對

要圖呀嗎? 俾你地慢慢睇 連開發部都睇唔過眼你地咁既態度對我=3="
所以俾我放一張 要圖要真相? E家有啦 雖 ...
懾靈歌 發表於 7-8-2012 14:49

加油!''相信你地會成功
回復 支持 反對

你地係唔係衰呢..逼到人地放圖上黎啦..對人地好d啦
回復 支持 反對

所以俾我放一張 要圖要真相? E家有啦 雖 ...
懾靈歌 發表於 7-8-2012 14:49

其實大家都係想睇張圖 睇下你地進度點姐 冇惡意既
大家都係想快D有得玩
點都好 依家有圖 咁請問幾時有得玩呢@@?
回復 支持 反對

相信不久將來..半年後左右..
回復 支持 反對

你班友只係識得嘈嘈嘈....起晒哄....玩又唔會理幕後d人要做幾多野....

唔比相你 又話唔信....大佬呀....人地理得你信唔信姐...大不了你咪玩lor....差你1個齊人?
回復 支持 反對

回復 77# kennedy_hin

我唔係好認同你所講既野

我相信好多玩家都好期待另一個星夢既誕生
既然樓主話開一個服 搞緊既
大家都期待左咁耐 樓主無咩音訊
放一兩張圖比大家睇下都唔係問題姐
咁樣大家都唔會特登去懷疑樓主係咪呃我地

l3y:輝
回復 支持 反對

回復 78# 一粒膠#

我知道有d人係想知道進度...

但係有d人 (不指名   
人地好心整緊....講聲加油又冇...得把口係到吠....
人地好心整過你遲下試下玩.... 語氣成個港孩咁.....飯來張口 衣開張手.....整到人地整game 比你係必需.....
等多陣會死?.....   人地講明話張圖要問清楚 設計者批准
回復 支持 反對

請注意討論氣氛
我明白會員期待新星夢的心情
但你們也要明白樓主所做的事不是必然
樓主無音訊也有他的原因 , 請會員體諒
其實如果這個計劃成功 , 無疑是額外收入
如果失敗 , 也無需太失望 , 因為星夢倒閉已經成了鐵一般的事實
回復 支持 反對