打印 上一主題 下一主題
收起左側

新場密道?- -

好正xD 好似玩歷奇咁疊高高
回復 支持 反對

有乜用!嘥氣!
==========================

你想抽水歡迎到http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4433000&extra=page%3D1

更歡迎got1,現場直播!!!!
回復 支持 反對

有乜用!嘥氣!
==========================

你想抽水歡迎到http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4433000&extra=page%3D1

更歡迎got1,現場直播!!!!
roompklee 發表於 11-8-2013 09:28 AM

痴線,我又唔識你,邊得閒抽你水呀
    夠膽係度呃分,俾人舉報你又嬲
    呢家我舉報你又話抽水,咪玩啦大佬
回復 支持 反對

回復 13# ZoMble乂幻月

我又識你老鼠咩,我無意回覆,你咁開帖又一様,擺19幾相,吹到秘道,打大佬會快D就話,米係廢帖一個
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

我又識你老鼠咩,我無意回覆,你咁開帖又一様,擺19幾相,吹到秘道,打大佬會快D就話,米係廢帖一個
roompklee 發表於 11-8-2013 09:22 PM

從來冇人話入左條密道打王就會快D
    但如果你覺得我個帖冇用既話咪去舉報帖舉報我lo
    btw 你係咁發果D"多謝分享~"係度呃分,版主都冇扣你分,你重嘈乜姐
回復 支持 反對

回復 15# ZoMble乂幻月

金手指汁得幾多点,要樂点我俾你,打返場赢左俾5000又点話,
   睇你有無本事攞,請鎗都得,但不設m6
回復 支持 反對

啱啱要知,求其禁幾頁,頁頁見到你,你強項係做金手指,失覺哂!
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

金手指汁得幾多点,要樂点我俾你,打返場赢左俾5000又点話,
   睇你有無本事攞,請鎗都得,但不設m6
roompklee 發表於 11-8-2013 09:47 PM

Got1就唔啦,我冇話我玩槍勁,俾你贏到又點,你有小小技術都贏到我.
    不過你都幾好笑,我舉報你你就話我抽水係度嘹我got1
    俾你got贏又點?衰左就衰左啦,搞咁多小動作有用咩
    邊個話我要樂點,但你呃帖呃樂點係事實
    (俾人踢爆左,洗樂點大計冇lu陰公)
    唔想多講啦,廢事又變罵戰
回復 支持 反對

啱啱要知,求其禁幾頁,頁頁見到你,你強項係做金手指,失覺哂!
roompklee 發表於 11-8-2013 10:10 PM

咩係金手指,食得架?
    你要嘈就pm我,我有時間實同你嘈到底既
    不過請你咪再係度回廢野,搞爛哂我個帖
回復 支持 反對

回復 19# ZoMble乂幻月

金手指=神枱貓屎
回復 支持 反對