打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主喎,咁岩呀

以前日巨比人發現用外掛都比人封殺
只係風氣唔同,習慣變成自然~無得講
回復 支持 反對

入外掛群證明不到什麼,了解價格沒有問題吧

如果你有證有據可以證明到板主用外掛,你不妨可以去舉報。

因為你無證無據POST上樂古公審,低毀人很好玩嗎?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  foolruner
第一,其實係''其實大家都在用外掛''依到令我有少少誤會

第三,總有1%既人冇掂到既
第四 ...
wsai 發表於 13-10-2015 14:03

用chrome可以裝adblock,
回復 支持 反對

其實我已經爆機了,夢想係馬250已經係前排完成左,只係有人sd張相比我先發下言 ...
andy3200 發表於 13-10-2015 12:20

這只是你自己主觀的想法。
正如閣下3-4個月內爆升250馬,別人唔相信,就可以直指是用外掛嗎。
回復 支持 反對

睇到咁 我會諗港巨玩完對我黎講未嘗唔係一件好事 一直花咁多時間去打理隻game 但無法避免既係外掛存在 而且非常普及 其實有唔少人都有用掛 有D可能係名氣大所以大家唔會講 更睇到有人話咩人人都用掛 買兵就等於用掛黎合理用掛 至於小妍有冇用掛的確要有更有力既證據  本來最近都有打算係其他巨東山再起 睇完依個post 我都係暫時唔會玩巨商 特別係台巨既外掛情況 國巨都可以考慮 因為佢係親生仔 巨商的確令人又愛又恨
回復 支持 反對

睇到咁 我會諗港巨玩完對我黎講未嘗唔係一件好事 一直花咁多時間去打理隻game 但無法避免既係外掛存在 而且 ...
紫龍EX 發表於 13-10-2015 21:55

等著你回來~~
回復 支持 反對

d花生真系好香
回復 支持 反對

睇到咁 我會諗港巨玩完對我黎講未嘗唔係一件好事 一直花咁多時間去打理隻game 但無法避免既係外掛存在 而且 ...
紫龍EX 發表於 13-10-2015 21:55

親生仔比代理更差

韓巨用法律來禁掛的

(如果親生仔不是這個意思,就忘記我吧XD)
回復 支持 反對

回復 50# foolruner

用法律禁掛唔好咩 有阻嚇性 如果你係唔用掛既我認為唔洗怕犯法 而且我認為韓國應該係咁多巨最好 至少對非外掛玩家係 可惜佢地唔受海外玩家玩
回復 支持 反對

回復  foolruner

用法律禁掛唔好咩 有阻嚇性 如果你係唔用掛既我認為唔洗怕犯法 而且我認為韓國應該係咁 ...
紫龍EX 發表於 14-10-2015 12:02

你不明白我意思,在「不用法律武器之下,防止外掛」的能力,韓服人員可能比台服更廢物

當他慣於用法律來禁掛,一旦離開了法律保護範圍,剎那間就會失去光環,變得一文不值。

----------------------------------------
個人判斷,韓服其實比所有代理更廢
據聞(當時退巨中)當年刷罈漏洞,逼到發現者公開漏洞才改,明男BUG魔兩年才懂得用禁ALT+S傻方法來禁。
windows vista、7、8、10……連續四次升級跟不上潮流,現在8仍然不能完美支援,10已經成行成市(當然有WIN8廢物之功)。
回復 支持 反對