打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 新手重玩想問少少野 [美國巨商]

相隔 10年, 我又玩反巨商. 所以有好多野唔明, 想問問大家.

1. 我玩緊美國巨商, 係唔係大家口中既國巨?

2. 有冇咩長駐美服既香港商團會收新手 (入團唔係為左帶升/乞錢)

3. RC 係咩?

4. 雪姬同毒鳥其實有冇用? (10年前一直想要)

5. 有冇咩明起家兵陣推薦?

6. Sealed Scroll / Sundry Meat / Hard Covering 市價幾多?
回復

1.係
2.Golden
3.RC係RaidCall, 一個類似MSN群組方便成班人邊玩邊吹水
4.可以合日兇
5.項羽,燕,孔2,明朝起家基本三帥
6. 2億8/1萬/10萬
回復 支持 反對

如果無記錯最多可以用六帥? 令外3隻選擇天使, 聖天神象, 武天 有冇問題?

E 家多左好多選擇反而唔知點簡...
回復 支持 反對

YO BUDDY我都係岩岩玩番國巨,如果想一齊升ADD我啦 Donilier .
回復 支持 反對

如果無記錯最多可以用六帥? 令外3隻選擇天使, 聖天神象, 武天 有冇問題?

E 家多左好多選擇反而唔知點簡... ...
samsun2024 發表於 2-11-2015 22:47

聖天 之前就好勁.....加下變左垃圾 200LV 先爆 1X % <--舊時4X %
武天 做主力係垃圾 為主角照組合技....可以考慮用

個人覺得項羽 幾廢下...出技奇慢~ 我都係用主角做主力~

中國 轉祖2 唔小得 配明男1轉 狗沖 出技

轉台灣的話 巨2 唔小得 做主力都得 好打得
印象 做主力又係唔錯~

台/明/朝 都係起家好國家  強力支持 朝/台  
日本 接近 無用....
回復 支持 反對

回復 5# wc030201

印象係邊隻?

用項羽唔係為左佢既 passive? 全tean 加攻。
回復 支持 反對