查看: 4024|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國巨 兵陣一問

岩岩玩番幾個星期,
PS。D名太懶打係52COPY既

明主136,73信(巨漢斧)
协阪安治79全力(200轉)太皇鞋手腰
郭厚66 400MP1500HP全力(200轉)太皇鞋手腰
诸葛孔明62 1000HP全MP(200轉)太皇鞋手腰
舜飞燕62 800HP全MP(200轉)太皇鞋手腰
斧头巨汉200 400MP全HP 太皇鞋手腰 (諗住遲D轉去台灣個時轉1轉)
愤怒罗汉55 800MP全力(175轉1,90轉2) 垃圾裝
朝子75全智 請番黎分身 垃圾裝
正低個4隻係 2MP女 1大刀 1大炮 冇點(諗住升黎賣)

其實我都係睇以前D教學汁呢幾隻野番黎,朝子同祖2玩到悶應該會炒,
200轉個4隻我都係諗住升到200先升諸2項2燕留1, 日本個條友我都唔知轉定點,我買番黎個時係因為冇野打天。。。
跟住巨漢升到2轉,我炒哂垃圾就會係
明主,日本射槍佬1/2?,燕1,諸2,巨2,項2 (仲有一個位可以玩咩)剩低個D位我遲D(應該2046)升到信有95-100就會開始玩個D咩獸
但係我升到之前有咩可以玩。。。同埋有咩將好似祖2咁一下可以殺好Q多野又唔洗係咁放

我知好長。。。但係幫下手啦==國巨冇人應機既

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

課金玩神
回復 支持 反對

講呢D,比D意見我LE :/
回復 支持 反對

不如你放張圖上黎同埋入rc,應該會有人比意見你
回復 支持 反對

可唔可以教下我點影,我就咁禁個SCREEN CAP制冇用既

PS用唔到RC :/
回復 支持 反對

可唔可以教下我點影,我就咁禁個SCREEN CAP制冇用既

PS用唔到RC :/
gordonlui 發表於 5-11-2015 01:01 PM

RC群入面有個GroupChat可以Cap圖
回復 支持 反對

==。。。岩岩咪講左用唔到RC囉。。。
回復 支持 反對

game 入面 Cap 圖 禁 F12
  去 program 到 拎返

祖2唔炒得
仲欠 陰陽C
回復 支持 反對

回復 8# woodkie

點解唔炒得?175,90 轉我開頭都冇諗住KEEP。。。好似好廢咁:/
回復 支持 反對

朝子未轉2轉就轉左明朝
明朝最主要再係孔燕祖
反而係你而家應該升埋佢地做2轉先 同埋升高隻主佢
之後有錢再諗合神/轉國
回復 支持 反對