打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南ser大戰

我係愛弒殺凌朧,我從來唔上樂古,亦唔爆喇叭,歡迎大家係game密我理性討論,對與錯只係大家出發點唔同。
回復 支持 反對

回復 80# sai0

我都玩左好多年,眼見你地處處同和平幫對敵,殺掛,清人,幾威,邊個咁得罪你地 ,撐你地只糸睇唔過眼雞欣鬧人既缺德野,問心,你又覺得和平幫可以做到D咩,你地靠天龍王都岩既,唔通靠D幫仔咩 最緊要過到自己個關者
回復 支持 反對

靠?我地無靠過任何人,和平幫?一打交有幾多和平幫入世族打我地?全南ser得我地個盟有資格講,我地冇靠過天龍王者,非我族類 其心必異,係我地宗旨,和平定偽和平,時間可以證明一切。
回復 支持 反對

靠?我地無靠過任何人,和平幫?一打交有幾多和平幫入世族打我地?全南ser得我地個盟有資格講,我地冇靠過 ...
sai0 發表於 18-1-2016 16:16

我地沒有說你靠人
我們一直是指天龍王
有世族個陣
問心。有幾多人真係為打交而入族
心照。
天龍王班人為何會招和平幫入族
亦都心照
未到宜家咁既環境之前有人搵過你地既人
話入你幫一齊打天龍王
但你地俾左甚麼回應他們?
回復 支持 反對

回復 83# sai0

睇清楚先發爛渣,自己盟做得好事多囉!怪人?我呸啦!威果陣就目中無人,衰果陣就話人唔幫?你有病去食藥啦!痴9線!
回復 支持 反對

邊個發緊爛渣?爆哂粗咁,你?邊個搵過我地話入盟?我只知對話內容係,你地都係睇邊企,惡小如果唔要,先揀我地,我有cap相,搵你個聯絡人碳水搞清楚件事先,講起天龍王無口德,閣下亦唔見高尚。如果要爆粗就無謂討論,我地係全天龍最衰ga 啦,so what?
回復 支持 反對

比左d咩回應星雨軒
自己去問碳水
個日古城我同代玩碳仔果個+醉清風講過咩
唔洗我再重覆啦?
回復 支持 反對

回復 86# sai0

爆粗都唔會問候人地阿媽,話人阿媽做雞,對唔住!唔記得你地已經糸天龍王既人!
回復 支持 反對

回復 87# 璇琰童

星雨軒既野唔關我事,當時我只見我地個盟打緊天龍王,之後再比愛殺打,再講,星雨軒都退左盟
回復 支持 反對

咁你繼續做聖人,冇名冇姓嘅人講野亦唔洗負責任,我地係天龍王嘅人?你喜歡啦。我地自己幫友知道自己係邊個is ok.
回復 支持 反對