查看: 28257|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

收ndsl全套600-700元(長時間在線)

只要你是全套ndsl 就可以來交易吧~~

但最好要求要機身小花~~有火牛~~保護貼~~有dstt(r4)及1gb卡

全新機沒有花+50-100蚊

歡迎詢問價錢
回復

Hi,
你好,我想問你係咪想要NDSL?
我有全套,應該點樣聯絡?
回復 支持 反對

hi~我有一套白色ndsl呀。但個軸裂左小小,所以平放。
價錢你開吧
回復 支持 反對

賣90%新白色ndsl(成set齊) 850$
有:白色NDSL+supercard+pass card+1gb卡+差電器..仲有說明書
有盒.....
機面絕對無花痕一買回來就用左保護盒..仲有用左保護貼
有意就打比我/+我msn...
+左我msn之後可以問我拎相睇
電話:66836612
msn:alvin_13579@hotmail.com
回復 支持 反對

c兄我留左電話俾你
回復 支持 反對

賣95%新粉紅ndsl,85%新黑色ndsl(1set) 1部賣$800
賣95%新粉紅ndsl(1set) $800
連r4/2gb卡/火牛...
勁新!!玩左1個月都無~
仲有黑色ndsl....85%新(1set)...賣800$
有意打我手提:66836612
msn:alvin_13579@hotmail.com
回復 支持 反對

99%新 ndsl白色主機一部
有盒,說明書,
冇光點/死點
有正版R4+1G卡+保護貼+筆x2+火牛1個+USB線+硬蓋
送條掛頸繩比你又點話
$780 ok?

機面絕對無花痕一買回來就用左保護盒+用左保護貼
有意就打比我/+我msn...
+左我msn之後可以問我拎相睇
電話:66902368(同我講buy ndsl)
msn:tiffany-yung@hotmail.com
回復 支持 反對

我有800左右~msn:lamkachun1996@hotmail.com~90%新~好小玩~白色~~冇光點/死點~
回復 支持 反對

淺藍色..
小花..全套...
價錢可儀
msn:
baby9416@hotmail.com
回復 支持 反對

NDS (Green color) R4 2G  

R4+2G
ac adaptor
95% new
100% work