打印 上一主題 下一主題
收起左側

假如L4D新增特殊感染者,你地想有咩特殊能力??

關閉 [複製鏈接]
screamer-.-".....boomer前身囉..=.="..
就算出左都唔會俾人控啦=-="...即係叫一叫就消失?.?

我寧願出隻多血d既boomer-.-"

不過我建議整隻識放毒既 - -"...
中左毒會慢慢扣血,,基於果4個人類有抗體-.-....扣到咁 ...
kennedy852 發表於 3-4-2009 04:16

但係witch係中立,我地控制唔到...
tank又要等
同埋有兩隻hunter
所以有機會出多一隻嫁
回復 支持 反對

第4項其實無用喎 囧
一見到你係人類樣仲唔射瓜你咩~
[而且而家的zomble都係人類,變左種姐-.-]

不過講起人類  我無啦啦諗到一個ok慘的角色=.=

好多野都會有灰色地帶,病毒都可能有
如果l4d可以加一種灰色地帶
整 ...
SilWolf 發表於 8-4-2009 07:35

好復雜,睇唔明 =_=

但係witch係中立,我地控制唔到...
tank又要等
同埋有兩隻hunter
所以有機會出多一隻嫁
ming6339 發表於 8-4-2009 11:14

同意,家陣四個人做 感染者,多數係 2隻強姦犯 1隻長利怪 1隻肥仔

遲d出多一隻,可以 1隻強姦犯 1隻長利怪 1隻肥仔 1隻新怪,可以會重復,不過機會少d

家陣感染者多數都係自己衝去打人類,好少大家合作 (致少我玩對抗果陣,人類照番一齊行,但感染者多數分開行動)

我想佢做一隻可以大家合作既新怪,例如 回血 其他舊怪去打敵人果陣,新怪可以係後面狂咁幫舊怪回血

d人類要先殺死新怪,無人幫舊怪回血,先殺到舊怪
回復 支持 反對

第4項其實無用喎 囧
一見到你係人類樣仲唔射瓜你咩~
[而且而家的zomble都係人類,變左種姐-.-]

不過講起人類  我無啦啦諗到一個ok慘的角色=.=

好多野都會有灰色地帶,病毒都可能有
如果l4d可以加一種灰色地帶
整 ...
SilWolf 發表於 8-4-2009 07:35

你估拍戲咩-.- 心理十分複雜,但係最終目標係要幫倖存者走佬-.-
回復 支持 反對

大家有冇諗過大肚喪屍?
打死出面果隻,入面果隻會飛出黎殺你???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

另外呢,小朋友喪屍都ok,一見到人就大叫引屍群圍 ...
cyris 發表於 2-4-2009 19:24

以前曾經有隻叫scramber(好似甘串,叫做尖叫者),無攻擊力,但係一見到人就會走開尖叫...
跟住d喪屍會暴走
回復 支持 反對

1.拎武器既(最好火箭炮 殺左可以拎支野)
2.超多血 唔攻人 行去生存者到玩自爆 一野炸死人
3.tank 剎那型 :"我就係zomble" 玩tarms-am 三倍速 行路快到射唔到 一野秒人
4.tank 基拉型  見到心愛的莉古絲俾人sm(witch)果陣爆seed 效果係剎那型既99倍 生存者見到tank爆seed果刻立 即gameover
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

1.拎武器既(最好火箭炮 殺左可以拎支野)
2.超多血 唔攻人 行去生存者到玩自爆 一野炸死人
3.tank 剎那型 :"我就係zomble" 玩term-am 三倍速 行路快到射唔到 一野秒人
4.tank 基拉型  見到心愛的莉古絲俾人sm(witch) ...
hlhero 發表於 10-4-2009 10:53

gundam上腦....囧
回復 支持 反對

識睇穿牆(限定看10秒,回復要20秒)
回復 支持 反對

出隻喪屍識掉土製...
跟住生存者會不受控制衝埋個土製度...
回復 支持 反對

識睇穿牆(限定看10秒,回復要20秒)
stephen34 發表於 12-4-2009 02:00

其實家陣如果人類行得近

你都可以睇穿牆,見到人類
回復 支持 反對