查看: 1712|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [視頻]彩虹島島主帶你解開金字塔之謎!

官方神秘高層:001,GM妹妹。

[GM]忌廉妹妹:係,大佬!

官方神秘高層:呢個《彩虹島》神秘金字塔之謎,解唔解到?

[GM]忌廉妹妹:係解唔到!

官方神秘高層:Well......

金字塔,歷來都係最神秘既建築物,而o係《彩虹島》裡面,「奧亦齊城市」以東就有一個神秘既金字塔遺址,傳說裡面有好多恐怖既木乃伊,得棚骨既骷髏戰士,仲有一個密室封印左法老王既陵墓。今日彩虹島島主[GM]稻草人連同[GM]忌廉妹妹率先為大家解開呢個神秘既金字塔之謎!《彩虹島》全新資料片「超級瑪莉」將於6月12日中午12時進行更新,有關進一步改版消息,請密切留意官方網頁公告!

官方網頁:http://lt.gameone.com
帳號註冊:https://go.gameone.com
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.html#LT
回復

隻大王打GM都扣100-200

我地點打
回復 支持 反對

好似好難打咁....
回復 支持 反對

扣佢....100~200都唔緊要...gm可以自己上200lv
但佢地打隻怪爆五千真係o左嘴...人家最勁都都係爆2千2.....
點解玩[[onion_16]]
回復 支持 反對

G.M超9..如果佢地著翻普通裝備.邊有可能miss得咁勁..
回復 支持 反對

睇尼....d個副本ge勝利要用無數次死亡尼換取-.-
回復 支持 反對

點解佢學哂水火風土60lv技- -咁咪好唔夠點?就算200lv都應該未2轉掛= =
我唔見佢出風行天下II/寒冰刺II技,如果要修哂4屬技,其他果行同埋4屬既初中高級練最少都要167LV@@
回復 支持 反對

點解佢學哂水火風土60lv技- -咁咪好唔夠點?就算200lv都應該未2轉掛= =
我唔見佢出風行天下II/寒冰刺II技,如果要修哂4屬技,其他果行同埋4屬既初中高級練最少都要167LV@@ ...
alexchau20123 發表於 10-6-2009 20:11

連二轉都未出點出二轉技? 你估GM真係大哂嫁- -
回復 支持 反對

G.M超9..如果佢地著翻普通裝備.邊有可能miss得咁勁..
feng20371845 發表於 10-6-2009 19:40

我唔見佢出風行天下II/寒冰刺II技,如果要修哂4屬技,其他果行同埋4屬既初中高級練最少都要167LV@@ ...
alexchau20123 發表於 10-6-2009 20:11

話明係GM, 如果好似普通人一樣咁就唔叫GM啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對