打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新人一問

關閉 [複製鏈接]
我岩岩DN完隻GAME落黎  
  我見咁多職 要連技 我驚又唔知點上手
其實有咩職係岩D新手玩嫁 姐係比較易上手
唔該咁多位C兄解答-0-'
回復

新手不宜練殺星守護星
這兩職裝備很吃重

<- 每隻遊戲都先練肉盾的笨蛋, 大家不要學
回復 支持 反對

-0-我今日開左魔導星出黎玩   幾好玩
但好似好多技咁-3- 哈 等我再練多d先
回復 支持 反對

歡迎加入!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

叫多d fd入黎玩呀...呢隻去到50lv先係王道...

一開始玩d對裝備冇咁高要求既職業..好像版主咁講!!!

=3=本人玩緊守護星...裝備真係要用好多錢= ="

你慢慢去到30lv之後...去劍島度打龍材,,1個應該賣3-5萬度...我打個時= ="

跟住慢慢出團,就會打到d有用時材料..賣賣下就會有d錢...

去到後期40lv度..可以去德奇要塞附近打個d龍族...個d龍材好值錢下..1個8-15萬度..睇下當時既市價....

當然..如果個個要塞5係你個族佔左,小心敵族為上,5好浪費深淵點...

守護星@艾瑞爾= ="

我地個ser..魔族佔左上層中間個3個要塞成2個月..魔族既裝備好天族不知幾多...唉...天族都冇望嫁啦!~

失望~.~
回復 支持 反對

-0-我中2玩d拖怪打ga職 開頭諗住玩弓星 但比條女玩左

我就玩魔導星...而家玩到19lv  覺得都幾好升

但係我覺得呢隻game好似好難識到fd咁

打怪練級ga地方都冇人- -就算有 你叫佢佢都唔多點應你咁-,-

成日都係1個人升  d錢都唔係幾識賺住  見到d野咁貴都唔知點好t_t

呢隻game 如果多人玩講真真係好好玩  但最衰我成日好似玩緊單機遊戲咁><

我係玩天加隆嫁 唔知呢到有冇人玩呢  @@;
回復 支持 反對