打印 上一主題 下一主題
收起左側

0nlypro約戰團招小刀Got

如題0nlypro約戰團招小刀Got

--------------------------------------------
約戰團主刀,
團戰隊伍人數未必一樣
我們依照當時的人數作團戰.
=不平均人數
--------------------------------------------

詳情+msn:
M群:group17167@xiaoi.com
[FishBall]frankie_145@hotmail.com

==========================
留低表格[回post]
Cs名:
你地團名:
話事人名:
你地話事人MSN:
==========================
所有關於事項留待Msn公佈
回復

你好!! 我係0nlypro.的隊長之一 Pk_F!sH*=]
你不是0nlypro. 的成員 依家不是 以後也不是
所以 各位想約團戰的朋友 不用加 [FishBall]frankie_145@hotmail.com<--
請加我們隊的M群group17167@xiaoi.com
                                                                          多謝合作
回復 支持 反對

你同我收皮..
你開個m群出泥叫隊長-.-?
bi冇講過你係隊長
你自己認only
冇人認你做隊長..
回復 支持 反對

你咪搞笑 我叫bi比我做 果到係佢改
不是本人自行來轉自己做隊長的 還有 你跟bi認識了多久?
夠我熟嗎 請不要自以為是 唔該你節省小小吧 謝^^
回復 支持 反對

pk fish 係0nlypro架 = =?     (在下Kaizi Mce*)
回復 支持 反對