查看: 4654|回復: 171
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] [已故SCSO新聞頻道]&[耀仔片集]

宣傳自已頻道:hbonline1231姐係我黎,得閒睇下我d片啦- -
CSOS(Counter-Strike Online Singapore)新殭屍模式片段由bus911製作
獨家提供歌曲: Dragonforce - Black fire
如需轉載請先告知一聲
如發現沒有告知而轉載當侵犯版權論
我新加坡cso個名:HKCS1212
新加坡討論帖子:http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3929378&;highlight=
2010年10月29日晚上8:34新鮮出爐

宣傳自已頻道:hbonline1231姐係我黎,得閒睇下我d片啦- -
[SCSO新聞頻道]CSOS商城簡介由bus911製作
獨家提供歌曲: 高耀太-火花
如需轉載請先告知一聲
新加坡討論帖子:http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3929378&;highlight=

2010年11月2日晚上5:56新鮮出爐

新加坡CSO-11月9日更新 由bus911製作
獨家提供歌曲: JB-Love me
如需轉載請先告知一聲

2010年11月11日晚上8:00新鮮出爐

申請者請出示自已既影片(必須在自已既youtube既頻道中)
雖然SCSO新聞頻道汁左粒
但我會周不時放新加坡果邊d野
回復

頭香!!
回復 支持 反對

that good........
回復 支持 反對

有無小學雞?? D人超合作 SM屍@@
回復 支持 反對

我冇得see- -????
回復 支持 反對

玩既時候LAG唔LAG..
回復 支持 反對

玩既時候LAG唔LAG..
lemontea00 發表於 29-10-2010 23:49

唔開拍片=100~230ping
開拍片=110~200ping
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

已改為新聞頻道
回復 支持 反對

good~
回復 支持 反對