查看: 28336|回復: 700
打印 上一主題 下一主題
收起左側

●放162音大_159刀魂|各種裝備←退彩,8月29更新

身家清白,冇昆過人,多次交易,不喜勿易
-------------------------------放ac專區-------------------------------
機甲ac(80lv)
吉他ac(98lv)
神射手ac(117lv)
劍督ac(117lv)
魔法師(125lv)
機甲ac(108lv)
聖殿騎士ac(91lv)

裁決者ac(153lv)
劍龍戰ac(150lv)
吟遊ac(168lv)
狂神ac(168lv)

音樂大師(162lv)(正職181lv)
-已上拼職業裝/未上拼鬥裝+0
-有go
刀仔追魂(158lv)
-已上拼體鬥set+5
-有go

;所有ac接受 hkd|換ac| 交易方式
-------------------------------放野專區-------------------------------
時裝:
-提子時武
-沙漠之鷹
-紅燈籠武器

-天翼+4
-天翼+5

-虹晶+3(速度)(淺藍)

-虹晶+6(跳躍)(白)
-虹晶+5(速度)(淺藍)
-虹晶+5(速度)(淺藍)

;幾件一齊收可平

戰鬥裝備/其他物品:

-雙9巧耳+6,力+29,體+28
-MG上衣193耐

;所有物品只接受 hkd

-------------------------------收野專區-------------------------------
暫冇

-------------------------------
租b專區-------------------------------
水族:提供雙b;價錢到時傾,唔岩傾到岩
章3:提供雙b
;價錢到時傾,唔岩傾到岩
章8:提供雙b;價錢到時傾,唔岩傾到岩
獵戶座:提供雙b;價錢到時傾,唔岩傾到岩
-------------------------------雙b帶升區-------------------------------
西部2:收散點(意密詳傾)
-------------------------------代升專區-------------------------------
80lv~90lv       150點卡/換物
90lv~100lv     250點卡/換物
100lv~110lv   350點卡/換物
110lv~120lv   450點卡/換物
120lv~130lv   450+150點卡/換物
;我就比較低lv,所以比其他人代升慢,
     但慢極有限,代升地區:獵戶座/章魚神殿8
;
其他lv請同我聯絡-(範圍:80~130lv)
;想加快盡量可以自備經水/介
;比ac我之前請拎走所有物品,不過我都唔會拎- -以免有誤會
-------------------------------代升名單-------------------------------
夏雄卍俊(1~40lv)

小泳﹒B(1~40lv)

〞佐藤*(1~51lv)

€€€€€(1~80lv)

丿Love丶&o﹎尐姐(61~85lv)

特務大B(1~40lv)

€€€€€(60~80lv)

格雷乂(25~30lv)

暗魔◆怒濤(40~80lv)

車文晶(43~80lv)

天長〞地久(1~80lv)

€€€€€(105~110lv)

﹏先森。(82~100lv)

影儿☆(96~98lv)

€€€€€(60~80lv)

; €€€€€=名稱不公開

;還有少量ac~因為太小lv所以冇記低名
-------------------------------帶副本區-------------------------------
法老王(100m)
潘多拉(200m)
阿修羅王(300m)
冰魔(全場小怪+冰魔)(400m)
研究所(全場巨人+芭娜)(500m)
-------------------------------聯絡方法-------------------------------
;在此回復
;wtsapp 60246895(最有效率)
;飛信/密到我game ac:影黑乂軒
;+我msn並說明彩虹島:jackypsh@hotmail.com
;hkd交易方式為中銀過數

;另外請各位顧客幫我留好評,唔該哂

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
超級眼訓v3v + 1 收ac交易成功

查看全部評分

回復

快d收啦,平放+送野@@推
回復 支持 反對

82刀遊換?
回復 支持 反對

已放