查看: 5164|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天理何在

耶穌也有春天居然仲未被納入為外掛
睇黎識人著數都有唔少喎
回復

唔明...
回復 支持 反對

鬼叫你冇親友團幫你狂廣播咩...最重要係你唔識水原老屍
回復 支持 反對

你可以拍片俾官網.
吾洗話天吾天理既問題.
同你玩親既左手 李俊  你應該拍吾少 . 點解吾擺上去先
回復 支持 反對

BRIAN. 吾好成日話我扮大佬同你講野.
你事實係講戈套做戈套.
post上黎d野 話就話 同bug裝隊打 同外掛隊打. 又話戰積咁上下.
你自己戈隊咩料子 大家心知肚明. 又話少左同佢地一隊. 轉個lun頭咪又係系3.3度撞到你同佢地一齊.

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
毛百萬 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

睇黎有人比人插親依家要插番人補番數
已笑 謝謝
我又唔記得左耶穌個段rp有你個名0.0
唔洗講咁多 我有幾多係組bug裝打 我自己會心知
我可以講既係我極少近乎零同外掛組隊打 你要屈就比證據出黎
我依家個個月打百幾二百幾三百幾場 麻煩你拎住起碼5個rp先再講野
又或者舉出5個人名我係組過既 唔該
唔好見到我同邊個邊個一組 就話我係長組佢
咁樣我笑你架 呀文大佬
我唔會再用乜野事前唔知佢外掛為藉口
反正你都唔會信
[認真mode]
大佬幾時再比多些少肺腑之言
等小弟境界可以再進另一層次
例如話如何做到五十步笑百步?
[/認真mode]
回復 支持 反對

人黎快護駕 對面保皇已經湧左入黎樂古
快護駕!嗚呀 心靈救禾哇哇

評分

毛百萬 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

哎呀睇你個pg帳號應該都係借左比人
所以先會同耶穌組姐
如果唔係你點會組外掛姐?係咪?
或者係好似巴哈舉報外掛留左幾十留言個個人咁講
耶穌個帳號借左出去 本身唔關耶穌事
而你又唔知借左出去 所以先繼續組佢 嗯就係咁喇

評分

宇智波鼬 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

人黎快護駕 對面保皇已經湧左入黎樂古
快護駕!嗚呀 心靈救禾哇哇
brian12345 發表於 20-11-2011 22:23

你都冇幫我搵親友團,我點會要發動我既親友團幫你,是唔是咁話先
不過果段rp入面既耶穌也有春天係外掛已經係百分百肯定
超級模式缺點,巴到人就會令人發動火鍋,超籃既工程師至今未解決呢個問題,而隻PF被C巴卻冇發動,由此已可否定運氣呢個講法,當然..如果你話佢果晚好似中6合彩咁我都冇野講,雖然機率仲低過中六合彩。此為第一點
第2點: 命中異常,全場全中呢D唔講啦,比人抄球變成扭黎扭去佢都可以面不改容地入,加埋最後完場遠3絕殺,就咁睇運氣好都可以做到,就好似中六合彩三獎咁,但綜合埋第1點同接下來既第3點,代表咩野,你地自己諗。
第3點:極速投籃,呢個普通玩家比較少人知,其實超級模式可以一定程度上無視對手卡位發動極速,如果只得1人食住個位,輕輕鬆鬆極速沒失敗可能,如果2人食住個位,其實都係輕鬆..3人食住個位,好抱歉,其實都仲係輕鬆,雖然有機會失敗,但成功率起碼7成以上。
回復 支持 反對

禾矛親友團唷
快發動你既親友團邦禾唷
幸好這裡不是巴哈
不用被親友團留言暗插

現在不是叫你解釋為何他是外掛唷
難道各位沒眼晴看見嗎?
這是別人借帳號換回來的惡果
並不是他本人唷
親友團都這樣說的 很多人呀
我唯有相信了
回復 支持 反對