查看: 3044|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 香港?團結?

唔係唔想自己香港人圍一團,而係好多都質數太差,人品好既實力弱,實力唔錯既又口臭沒品,有d更加係口臭又冇料。我改名做默言不語就係因為對呢d已經麻木晒,講都其實廢時講,我野團都可以一樣打波,仲可以練好技術1打2、1打3。
就算以前我地有個小圈子,但都只係以前,依家只有我睇你唔順超你睇我唔順超。呢個就係現實,召集?算把啦師弟。
回復

希望你真係可以做到你個名咁
回復 支持 反對

其實我真係覺得唔明點解可能有一d人實力比你差既可能.
或者可能廢既. 可能唔識玩既..
佢地肯出黎開團 入團.  你地唔加入.ok.因為佢地唔夠你勁. 不過點解要打擊人既士氣呢.?
點解係都要係都要去打擊人地既士氣 或者決心.
點解你知道香港唔團結? 點解你覺得香港唔團結.?
咁我同你講我覺得我地HK.Power 入面好團結.
依個都係事實. ! 唔該.! 我知你係老手. 我地團一定尊重你.
我都唔知個post 係講咩人咩團咩事情都好.!
不過我想講既係. 香港人香港fs 係團結.ok?
回復 支持 反對

看來只有等待毛百萬個rc 畢竟版主更有號召力
這團新手的確多 但可慢慢帶
只於小圈子 就要睇你地帶頭的大佬會否願意接納新玩家
回復 支持 反對

看來只有等待毛百萬個rc 畢竟版主更有號召力
這團新手的確多 但可慢慢帶
只於小圈子 就要睇你地帶頭的大佬 ...
gouse進 發表於 20-1-2012 00:25

要我帶無問題
回復 支持 反對

其實我真係覺得唔明點解可能有一d人實力比你差既可能.
或者可能廢既. 可能唔識玩既..
佢地肯出黎開團 入團. ...
jimson2046 發表於 20-1-2012 00:22

咪就係321
回復 支持 反對

我做唔做到默言不語係我自己既事,我記得好多年前我已經和你割袍了吧?

至於個新團,唔係唔想入,係個名令人卻步
回復 支持 反對

其實上一個rc我都充滿熱誠,雖然話唔算教過好多人,但都算係有指點一二,最後呢?咪又係一個個消失?我依家混左入一個台灣小團,人地人數得40幾人,但係夜晚上線竟然可以保持一頁,以前綠帽200幾300人都未必做到
香港玩家的確係缺少恆心
回復 支持 反對

個名真係好難聽.? 我地個團名.
回復 支持 反對

要我搞無問題但係前題我想知有幾多人先
回復 支持 反對