打印 上一主題 下一主題
收起左側

[放]台彩ac)mycard限時優惠[$120雙刀] $360 審判+龍騎

帳A:
審判 180 內附火槍14x

-羅馬天空神槍劍+15 (全彩只有1-2把)
-神槍劍披+6
-九尾狐寵 全20
-耶比妹 19L  體力幸L17
-綠鏡L4
-時裝一堆
-不老草30日
-MH/羅馬戒
-MH達至190層
-評價(暴監L1/無回L1/艾法L2/銀腳L1/星後L2/怪聯L5)
-劇情與等級相關之進程全解
-屬性:力:801 體:800 魔:497 幸:890
-經驗100% 1H水x2
-雨傘
PS:上述裝備可令審判者奧妙達至連技. 即是攻速+50%可長期使用. 技能冷卻可以剛好接駁

龍騎 169 內附魂勇14X
-上級羅馬槍+10/普通羅馬槍+7
-九尾狐L17 全屬17
-時裝一堆
-評價全1
-屬性:未明(懶得查)(有意再講)
-MH130戒 層數不明
ps:以上兩隻角色同一人物內 伺服器圴為耶比妹
可倉庫點商物品:針筒 50PT 非點數物品
-------------------------------------------------分隔線--------------------------------------------------------------------
帳B:
劍聖(雙刀) 148 內附 劍舞 14X
-黑鏡+6(移速+27% 橫直繩+36%)
-雙刀披+6
-飛燕劍披+6
-羅馬雙刀+6 達到47%物大
-羅馬飛燕劍+6 達到39%物大
-屬性:力:809 體:790 體:305 幸:395 爆擊率:14 狂暴使用後 力量為1299 爆擊率:28 其餘圴與使用前一樣 暴傷為:116 技能可打出十萬左右的傷害基本上秒怪
-惡魔寵L20 全數值20
-愛麗絲寶石 其中一粒力量加104
-300% 1H水X2 100% 1H水X7 50% 12H水X1
-時裝一堆(其實唔算堆)
-MH 130 戒 層數不明
-雨傘
-免盾
PS:此3隻角色人物圴為耶比妹.(可改PW) 上述所有寵物圴歸天. 帳內有不老草可復一隻 ELY:大概1E左右
2帳同收可享有優惠
聯絡方法:PM / Whatsapp
建議方法:Whatsapp

PS:廿年唔上一次樂古. 如pm請有無視的心理準備,致電電話一律無視 只收Mycard 有意的可上台彩睇裝 價自出

審判+龍騎=$360(169+180)
雙刀=$120 (148)

注意!!!!!!!!!!!!!!!是放台彩 港彩別亂入

可改密碼以及價錢可再商議
回復

推乜膠啊 都無人黎交易區架啦. 洗鬼推?_?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

推乜春呢?_?
回復 支持 反對

已經最頂啦喎再推會唔會置頂?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

推下先. 可改PW
回復 支持 反對