樓主: z8933765987
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DELDELDELDEL

關閉 [複製鏈接]
原帖由 中書省 於 [url=LiveCall:26-12-2008]26-12-2008[/url] 17:52 發表
都吾知係吾係d人買左正版,之後先再出破解,
e+吾抵得就話人....

我想正版既原因係想我個ac既game list多一隻game
加上慘得過我有多餘錢買正版

吾抵得人地玩正版

回復 支持 反對

原帖由 幻之射神 於 23-12-2008 22:08 發表

下???買左返黎玩唔到就幓
乜你買之前唔係睇下你部機玩唔玩到
咁d人post d系統要求出黎倣咩?
出黎托?

車.. 人地問緊問題呀! SEE?
係你就答 唔係 你咪係到串
又唔係識答 扮晒係野咁
樓主..你係NAKUZ 問人野 係冇人會答你架  不過會有好多 出黎托既人 無啦啦 無聊 串死你架
下次醒目D
回復 支持 反對

原帖由 中書省 於 26-12-2008 22:42 發表

我可以話你知,我係無玩到,同埋幾百蚊都比吾起就死左佢喇,
我覺得你甘講都好過有d人,
話正版點好點好,原因係因為佢買正版之前無破解,佢買左之後都要其他人買.成個白痴仔甘

我反而覺得有d人冇錢買game, 又要話比人聽
講完又話關你咩事, 果d先係xx 仔 (唔講,廢事有人對號入坐)

正版都比破解好, 有成就玩, 有新既更新, 有正服
回復 支持 反對

樓主呀樓主 我真係覺得你好慘呀.. 問條問題 比D傻佬以為你破解
D人重要係到晒命 話自己點有$ 有$ 唉....
打機打幾千$ 都話比人聽 今次我又覺得佢地呀爸呀媽好慘(冇打工果D)
正板要比$ 破解唔洗比$ 都玩得呀! 你當我傻仔咩 拎D錢黎花 買3 買袋 睇戲 草埋D$ 都好過買佢啦!(你買正板 冇話你係傻) 嘈嘈嘈 我就係破解! SO WHAT!? 係到嘈 又唔見你鬧做破解果條友?

**回答樓主問題先: 你入隻GAME 係搵唔到新場的 你要開SER 果時先會有新場
回復 支持 反對

我睇完大家講既野有d感慨
係就係你地講既野 並非冇道理
不過係唔係有d無謂呢
大家都係玩姐 係到嘈黎嘈去有咩用
係就係 破解版 的確係犯法
不過用 破解版 既人一定有佢既原因
用正版既當然好啦
但係唔係個個香港人都咁富貴
亦唔係個個屋企都有幾百萬
有錢買正版老實問句 好光榮咩?
你買完未又係玩 有咩好絃耀
當然仲食緊父母既 一定食米唔知米貴 幾百蚊好似濕濕碎
但係對有d人黎講幾百蚊買隻正版game 唔值得
玩 破解版 既人點解知法犯法 原因當中有好多
做野有錢既都會去玩破解版 冇錢亦會去玩破解版
大多數對學生黎講原因都係為慳用幾百唔想令都家人 既付擔先用破解版
唔關儲唔儲既問題 如果比你父母知道你為左一隻game 飯又唔食為左儲錢 佢地又比唔到你 佢地會點諗 (e個係其一)
有好多野並唔係大家諗既咁簡單
你估玩破解版真係唔想買正版咩

試問聲邊個未試過玩老返同dl game
我知e家d 小朋友好幸福要咩有咩 要正版有正版
大家都係黎討論l4d 姐 破解版同正版 大家都係玩姐
係到嘈咩
玩破解版就唔入得e個區  係到岐視人?!
咩叫論壇 咩叫論壇區  論壇同論壇區 既意義係咩人咩國籍既人 都可以係一個地方作出分享及交流
如果lkc1992網友話e個區只係比正版既入 咁你開返多剩係比正版入囉

lkc1992話既
你買唔起你既事, 買正版就係有錢, 出得起2百-3百就係有錢
咁攞綜緩, 一個月幾千蚊咪住得半山區

買正版就係有錢 ,出得起2百-3百就係有錢 食緊父母既 2/3百對你黎講當然有錢啦
不過唔好曬命囉 有錢唔係大晒 有錢唔可以呃飯食
你係有錢既不如拎出黎幫下有需要既人 積下福好過啦 你把口咁缺德
睇你個樣都係話點解要幫 咁唔該你唔好曬命啦
人地攞綜緩住半山 咁你話 2百-3百就係有錢 又唔見你住港島半山

我自己出黎做緊野既 知道搵錢係咩回事
亦知道咩係應洗得洗
唔係咩都要買正版
當然我都係正版不過我就好唔同意 成日話人冇錢 講到自己好有錢既網友
如果我冇睇佢個名
lkc1992 亦冇估錯 佢係92年出世既 e家都係中五 大個仔都識諗
錢唔係萬能  你有錢既亦唔代表人地都好有錢囉   ok ?
點都好啦 祝你會考順利

我再多咀講句

踩底人地
抬高自己
係好犯賤既行為囉
回復 支持 反對

原帖由 舊會員=) 於 [url=LiveCall:[url=LiveCall:29-12-2008]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url] 04:43 發表
我睇完大家講既野有d感慨
係就係你地講既野 並非冇道理
不過係唔係有d無謂呢
大家都係玩姐 係到嘈黎嘈去有咩用
係就係 破解版 的確係犯法
不過用 破解版 既人一定有佢既原因
用正版既當然好啦
但係唔係個個香 ...

原因就係覺得買正版根本就唔洗要好有錢,
唔通一個人連幾百蚊都冇

你都識話我有講到,你買唔買得你既事, 上論壇,三唔識七
你玩唔玩正版都唔關我事, 更冇講到個區只係比正版既入
更話自己有幾百蚊買野, 都算係抬高自己 既行為

回復 支持 反對

原帖由 中書省 於 26-12-2008 22:42 發表

我可以話你知,我係無玩到,同埋幾百蚊都比吾起就死左佢喇,
我覺得你甘講都好過有d人,
話正版點好點好,原因係因為佢買正版之前無破解,佢買左之後都要其他人買.成個白痴仔甘

以上可以講出部分我意見,,
邊個話正板買唔起?? 幾百$ 比吾起真係有d可憐
但係 比得起 就要用黎買正板架啦!?
雖然話 正板係岩!
不過我一定唔會花錢係 一隻pc game!
唔玩會死!? 一定要玩!? 一定要買!?
如果你生命中沒有了pc game 會死 我suggest 你買幾隻正板(來托)xD
PC GAME唔係必需品 可能玩一個星期會悶 一個月 最多比你3個月
大佬! 破解板 周圍都有人用啦! 原因? 可能係想試下玩就算
可能你必要買正板不可 咁一定有你既原因
但係你買左正板就要 嘈我地玩破解!? 你嘈先定我地嘈先 大家心知肚明
第1 關你咩事 (想問點會關你事呢? 點解你要煩住晒先?)
第2 得! 明晒 你買正板 你支持公義既! OK 但都唔關我事
第3 我來討論的 樓主問緊問題 你一尾係到煩住晒! 我想問你個心有冇諗過答問題 定係想入黎串 入黎玩 入黎煩呀!?"

回復 支持 反對

原帖由 lkc1992 於 29-12-2008 08:22 發表

原因就係覺得買正版根本就唔洗要好有錢,
唔通一個人連幾百蚊都冇

你都識話我有講到,你買唔買得你既事, 上論壇,三唔識七
你玩唔玩正版都唔關我事, 更冇講到個區只係比正版既入
更話自己有幾百蚊買野, 都算係 ...

首先你覺得正版唔洗要好有錢 只係對你黎講..
就算有幾百蚊都都唔一定要買 有錢並唔係大晒

我係有講到 ,你買唔買係你既事 但係你冇權去理人囉
你話 你玩唔玩正版都唔關我事 咁你就唔好再係到嘈
更冇講到個區只係比正版既人??
道不同不相為謀, 呢到只係suppout 正版,
唔好連難得一個正版討論區都破壞好唔好
e 一句 係係#15 見到既

我從來冇話樂古講e個區係比正版入
但係你自己有講 唔好唔認
你自己睇返你自己點講野先 出聲
你段段都係到踩人冇錢冇錢 曬自己有錢
仲唔係抬高自己 你係男仔既就做得出就要認
回復 支持 反對

原帖由 樂古人渣 於 29-12-2008 10:31 發表

以上可以講出部分我意見,,
邊個話正板買唔起?? 幾百$ 比吾起真係有d可憐
但係 比得起 就要用黎買正板架啦!?
雖然話 正板係岩!
不過我一定唔會花錢係 一隻pc game!
唔玩會死!? 一定要玩!? 一定要買!?
如果你生 ...

同意你講法
回復 支持 反對

本版只是不允許發佈破解主程式 only

non-steam討論則無問題 (討論不包括 non-steam玩唔到等遊戲問題)

詳情可到 http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

雖是cs, 但與l4d是一樣
回復 支持 反對