樓主: z8933765987
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DELDELDELDEL

關閉 [複製鏈接]
原帖由 kin1230 於 [url=LiveCall:[url=LiveCall:[url=LiveCall:[url=LiveCall:[url=LiveCall:[url=LiveCall:29-12-2008]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url]]29-12-2008[/url] 13:04 發表

首先你覺得正版唔洗要好有錢 只係對你黎講..
就算有幾百蚊都都唔一定要買 有錢並唔係大晒

我係有講到 ,你買唔買係你既事 但係你冇權去理人囉
你話 你玩唔玩正版都唔關我事 咁你就唔好再係到嘈
更冇講到個區只係比正版既人??
道不同不相為謀, 呢到只係suppout 正版,
唔好連難得一個正版討論區都破壞好唔好
e 一句 係係#15 見到既

我從來冇話樂古講e個區係比正版入
但係你自己有講 唔好唔認
你自己睇返你自己點講野先 出聲
你段段都係到踩人冇錢冇錢 曬自己有錢
仲唔係抬高自己 你係男仔既就做得出就要認

唔好傻啦, 理人, 邊到有寫明理人,誤會左個路徑又叫理人,咁你又冇權理我講埋
玩唔玩正版都唔關我事, 咁又關你咩事, 咁你又嘈
support正版係版主講, non steam起度冇support 係人都知~~~~其實你知唔知support係點解
你唔滿意可以去第二到論壇
冇錢係人地講, 建議人地儲錢就有錢, 咁叫踩人,
你對號入坐, 話我踩親你,如果係, 咁好對唔住,我認我自己好唔小心踩親你
曬自己有錢~~~ 我其實好冇錢, 得未,滿意未,我有冇錢又關你咩事, 想我分d錢比你
就算真係有講只係比正版既人,咁你係咪好聽我話,唔好黎嘈,我又唔係版主,我講咩你就要跟從咩

回復 支持 反對

我只係睇唔過你係到話自己點有錢點有錢 人地冇錢你就係到疾
係呀 你好好人呀 提議人地儲呀 但係你態度唔多好囉
係到撩交嘈咁既款 你自己唔知果 路徑 就知少少扮代表
人地同你講 破解同正版都係e個路徑  你就係到講你知道唔知又點又點
係到撩交嘈托呀 黎e到 大家都係討論姐 你咁既態度唔q得囉
support e個字你識唔代表人地唔識囉 有d野唔好自以為事
有書讀你就讀多d書啦  下次要問人識唔識英文 用d深字
例如 maintain 記住啦 小朋友...
仲有囉 有錢唔需要周圍曬架 會折墮架...

支持正版係正確 我亦冇話支持正版係唔岩啵
e個版係支持任何討論只係話唔支持non steam  係呀係人都知呀
但係有句係你自己講架
[呢到只係suppout 正版]
你話呢到只係suppout 正版  留意 你講"只係"....
唔係我冇睇版規 係你自己講野有問題...
我係樂古玩都多過你食飯啦

哈哈 好笑囉...我對號入坐?!
係wo 係踩親我 好痛呀  你好威呀 好叻呀你
仲食緊老豆老 母 唔好學人講有錢
出左黎做野先再講都未遲啦

你冇曬錢 唔好講笑啦
又係你自己講既  #21
我中二玩online game 都洗左成千蚊啦
對番玩pc game反而仲洗得少錢

e d唔係曬係咩呀 講比大家聽下...

我反而覺得有d人冇錢買game, 又要話比人聽
講完又話關你咩事, 果d先係xx 仔 (唔講,廢事有人對號入坐)

你e句包括埋踩人啦
狗眼看人低

有d野 唔好要人講出口 落你面
係三唔識七 係唔需要任何既對待
但係唔該你尊重下人囉
你屋企有錢唔代表其他人都係
你用正版亦代表其他人都用正版
你要人尊重你既 唔該請你尊重人
我都唔係大你好多 最起碼我唔會岐視任何人囉
政府比你免費讀9年 就係比你學你點用老豆老 母既錢 係到疾人? 串人?曬命?
你e家都會考生啦 諗野經下腦
17歲唔好仲好似F1 ~F2咁啦
我唔係想同你嘈D咩
只係想你 尊重番人囉
你屋企有錢係唔關其他人事 亦唔需要同人講囉
你要分錢比我唔洗啦  讀好D書好過啦 小朋友....

回復 支持 反對

你咁既態度又唔見得比我好
用d深字, 就怕你唔識,
係呀 大家都係討論姐, 你要咁嬲去理我d態度做咩

你係樂古玩都多過我食飯啦, 係咪要讚你好犀利,
你咁有經驗,又唔睇清楚其他人講咩
你都唔係第一日上論壇, 比我更冇態度既人,大有人在
咁你咪好唔得閒

你話我咁唔尊重人,就要認, ~~~~我道埋歉,你又唔滿意
有話好威? 好叻? 你做咩野都係想人讚你 ?
自以為事~ 問得你知唔知, 就唔代表我咩都知
食緊老豆老 母, 我就冇講到好有錢, 從來有話到我自己好有錢?
之前講左我好窮,  
幾百蚊就係有錢

而家個個學生都有洗錢玩online game,好正常,
當然千蚊就冇 ,6,7百就有, 玩完,賣番個ac都有番咁上下收番
意思想同人講, 話pc game既付出唔會比online game少
中二果時,當然唔會咁明日錢既重要
我講出黎,就係曬錢 ==?  咁有d人比人呃左唔少錢果d,
上哂報紙,咁佢又曬, 話比人聽佢d錢多到比人呃

我屋企唔係有錢, 係你覺得我咁有錢
我用正版, 都冇諗住其他人都要玩正版, 人地玩唔玩正版又點
關我鬼事咩, 又唔係我第一個話人玩破解
你要人尊重你既 唔該請你尊重人 ~~~ #11同#12 果兩個你認為好尊重人
政府比我免費讀9年書, 當然係用黎讀書, 買game呢d閒錢,唔通又要用老豆老 母既錢
免費果9年都過左啦, 我係到疾人? 串人?曬命?, 咁你啊媽生你,又係為左你疾人? 串人?
更請問呢到有咩人有必要岐視, 冇錢買game好正常, 你講比人聽,最後
諗野經下腦,就唔該你講野經下腦啦,16,17歲仲要申大手板問老豆老 母攞錢,
人地玩唔玩正版, 有必要值得我哂時間去理人咩, 破解game唔通我又冇玩過咩
我一個月五百蚊炸, 咁就係有錢,
你都話我屋企有錢係唔關其他人事, 咁你就唔好討論我有冇錢,加上我又冇表明自己有錢,
係你又認為我有錢 !~ 啱,係唔需要同人講, 只係#21, 你就咁多野以為
唔滿意#21, 我可以del 果個post
你講到自己唔細咁,但令我覺得你似個小學生多d,
當然我都會讀好d書, 時間分明, 更唔會好似你咁打咁長篇野,浪費自己d時間去理人d野,
都浪費我既時間去睇
扮正義既話,幼稚園更適合你,加上我讀唔讀好d書,都唔需要你個自稱''大朋友''既人黎理
(雖然唔關我事)你個個人資料寫明1990年出生, 應該中七, 讀多d書應付你個高考好過

最後果句,你要連幾百都覺得算有錢,咁都算係曬錢,咁我冇話可就, 就隨便你咁黎認為我,

回復 支持 反對

原帖由 lkc1992 於 29-12-2008 22:29 發表
你咁既態度又唔見得比我好
用d深字, 就怕你唔識,
係呀 大家都係討論姐, 你要咁嬲去理我d態度做咩

你係樂古玩都多過我食飯啦, 係咪要讚你好犀利,
你咁有經驗,又唔睇清楚其他人講咩
你都唔係第一日上論壇, 比我 ...

洗唔洗我開個POST比你地打仗!?^^
回復 支持 反對

原帖由 樂古人渣 於 [url=LiveCall:29-12-2008]29-12-2008[/url] 23:50 發表

洗唔洗我開個POST比你地打仗!?^^

都好, 雖然我都知自己d態度太極端,
但佢真係好Q煩,講尼講去都係果三篤屁
回復 支持 反對

原帖由 中書省 於 30-12-2008 00:09 發表

我可以同你講::
唔玩一隻game係一定唔會死,你吾會用幾百蚊買一隻game你既事,
我會用錢去買,又或者我dl又好,又關你咩事呢,

用幾百蚊去買game..同比得起幾百蚊但係唔買係唔同的,
你話我係到煩住哂,? 咁又點呀 ...

up緊咩-__-" 我要翻譯 唔該

原帖由 樂古人渣 於 29-12-2008 10:31 發表

以上可以講出部分我意見,,
邊個話正板買唔起?? 幾百$ 比吾起真係有d可憐
但係 比得起 就要用黎買正板架啦!?
雖然話 正板係岩!
不過我一定唔會花錢係 一隻pc game!
唔玩會死!? 一定要玩!? 一定要買!?
如果你生 ...

你殺錯人- -我地係一team的

回復 支持 反對

原帖由 中書省 於 30-12-2008 00:15 發表

唔明去讀多d書喇,仲打機,
我都知我講得吾好,我都會去讀多d書  

咁一齊啦..
回復 支持 反對

nakuz 你ga??? 吾鍾意就只可以走??
nakuz唔再比你討論??一定要跟住你ge睇法??

中書省 發表於 30-12-2008 00:18

版主話呢到係support正版, 又有其他人想討論non-steam
唔去第二個論壇仲點討論non-steam ??
回復 支持 反對

版主話呢到係support正版, 又有其他人想討論non-steam
唔去第二個論壇仲點討論non-steam ??
lkc1992 發表於 31-12-2008 18:58

不如你去綜合申請區個l4d 板主申請到睇下人地up咩先出聲啦
又想扮板主 定規則牙??
唔比傾non-steam??? 你話士??
就算樓主真係用緊non-steam 你就要串人???
回復 支持 反對

下, 你地上黎搞笑
non steam no support 佢寫到明
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3503322&extra=page%3D1

咁又係想扮板主 ?咁又係定規則 ? 亂甘話版主講 ?
咁你都唔好扮管理員
可以分享,冇話支援, 真係睇清楚d先啦
你又以為緊自己係版主, 話你冇講過 , 佢就真係冇講過先得
我而家好想人地教我用破解咁又點, 係到發貼會點, 洗唔洗問過你地, 定還是要問下而家
版主

對住你地,有必要潛水咩
回復 支持 反對