樓主: z8933765987
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DELDELDELDEL

關閉 [複製鏈接]
下, 你地上黎搞笑
non steam no support 佢寫到明
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3503322&extra=page%3D1

咁又係想扮板主 ?咁又係定規則 ? 亂甘話版主講 ?
咁你都唔好扮管理員
可以分享,冇話支援, 真 ...
lkc1992 發表於 3-1-2009 01:32

好笑囉 no support non-steam
no support = 唔支持 (你唔識?)
       唔支持 = 唔比討論?? (omg)
    唔比討論 = 要去第2個forum?

你食錯藥牙!?
邊個話唔比討論non-steam呀 傻仔??
你見到我地放 download non-steam link 咩??
不如果清楚先講野啦^^
我以往因Steam與Non-Steam問題的執著
令使用Non-Steam會員受到不需要的不公平對待
我的火爆情緒對會員亦構成不少問題
我對於有關會員深感抱歉
以後我會改善 絕對不會再有以往的事情發生
我承諾會幫助任何有需要的樂 ...
幻之射神 發表於 1-1-2009 21:34

不如你又開個post say sorry啦!! 好似佢咁呀

雖然你唔係肓 但係我諗你都差唔多架啦
###################################
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3528509&extra=page%3D1&page=3
回復 支持 反對

好笑囉 no support non-steam
no support = 唔支持 (你唔識?)
       唔支持 = 唔比討論?? (omg)
    唔比討論 = 要去第2個forum?

你食錯藥牙!?
邊個話唔比討論non-steam呀 傻仔??
你見到我地放 download non-stea ...
樂古人渣 發表於 3-1-2009 12:52

你未食藥
support 唔識解去查字典啦
kai大左 ? 有話到唔比討論non-steam, 邊個講唔比,你講架
你講緊果個傻仔係咪你
唔比討論唔去第二個forum 仲點討論,起到懶死

我申請做本版版主,請多多支持
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3528509extra=page%3D1&frombbs=1

不如你好似佢咁申請做版主, 咁咪唔洗扮

話左我想討論破解,你文盲,唔識字,定你真係盲睇唔到
回復 支持 反對

你未食藥
kai大左 ? 有話到唔比討論non-steam, 邊個講唔比,你講架
你講緊果個傻仔係咪你

http://www.nakuz.c ...
lkc1992 發表於 3-1-2009 13:36

又講咩呀 我要請翻譯呀
條友都唔知up乜叉野
support 唔識解去查字典啦?? 乜我解支持有解錯咩??? 睇黎你眼都花埋
講真其實由你#57 開始我已經都唔明你up乜
我開post 到依加 邊個話要 post破解?
你見到有人post non-steam咩??
板主一開波問問題你就話人non-steam
就算佢係用緊non-steam 咁又點呀??<---一向講緊依個問題(你唔係就唔好搭嘴狂up啦)

你9唔搭8行埋一邊啦
講緊討論non-steam 你就話post 破解 link
傻仔都知唔可以post 破解link啦
你最後講埋你想討論破解...
你想討論破解就唔好搭嘴扮9叫啦 我ban緊d 唔比討論non-steam呀傻仔
你膠上腦牙??
版主話呢到係support正版, 又有其他人想討論non-steam
唔去第二個論壇仲點討論non-steam ??
lkc1992 發表於 31-12-2008 18:58

你未食藥
你講緊果個傻仔係咪你
http://www.nakuz.c ...
lkc1992 發表於 3-1-2009 13:36

唔該你唔好扮晒野啦^^..你好膠呀
原來由頭到未 你自問自答...我明啦!....唔洗翻譯lu...
(真係未食藥原來 唔緊要,依加食都唔遲)
回復 支持 反對

你不如請個醫生幫你驗下腦啦,請翻譯解左都唔明既啦
你第一日上黎玩野,夠唔知你做乜,想引人注意,晨早當左你係傻仔
樓主一開波問問題,~我第一個嘈架?唔係之前有人講開都唔會以為佢係破解
就算佢係用緊non-steam咁又點呀,咁你想點,個版主話左唔支援破解
唔支援仲點討論, 去第二個forum討論又唔得?分享還分享,討論還討論
我想討論破解,咁你又嘈咩,
我起到發表意見,你就起到吠,以為自己好醒咩
我ban緊d唔比討論non-steam ~~ 好勁,又妄想症發作,
真係以為自己係管理員咩,乜事都要你理,
版主都未理又輪到你黎理,洗唔洗比你ban埋ip
就算我真係講到唔比討論non-steam,咁就點,好唔鋸
講咩之前洗唔洗同你入紙申請,
我自問自答,咁你又理我,你個腦有問題? 你對住我9 up都冇用
你有幾膠你既事, 唔洗講比人聽
(唔好話食藥,有病就快d去睇醫生,起到嘈都醫唔到你架,食咁多膠對身體唔好)
回復 支持 反對

你不如請個醫生幫你驗下腦啦,請翻譯解左都唔明既啦
你第一日上黎玩野,夠唔知你做乜,想引人注意,晨早當左你係傻仔
樓主一開波問問題,~我第一個嘈架?唔係之前有人講開都唔會以為佢係破解
就算佢係用緊non-steam咁 ...
lkc1992 發表於 3-1-2009 18:33

佢又9唔搭8 搭錯線 去左第2個channel啦
唔該你引用下文章啦
你寫d 野好q亂呀
都唔知邊d 係你up 邊d 係我up
不如你練下點樣開post先啦
我第1日點玩野呀又?? 你都識講 我做咩唔洗理你啦
引用我講過d 咩先好話我講咩啦 無啦啦 作d 野出黎搵鬼信你牙?

我講咩你又跟住我講咩 (扮9叫  睇醫生  食藥)
唔係話唔比你講  唔係話我有權限 你都唔好咁鬼明顯 跟足啦傻佬
唔係串人都要我教你牙ma?
回復 支持 反對