打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺得5隻角之中,邊個打pvp有優勢?

關閉 [複製鏈接]
台灣版先正

港版回魔好慢啊啊啊啊啊啊!

我完全要當一個戰法!

閃都閃哂300MP了...
風之雲 發表於 24-11-2009 19:06

(弱)你覺遁魔回魔太慢你可以等待出二轉時轉高魔"
只需解幾份任有初技就王/黃道了orz"初技二倍速回mp加有版動技令自己天生四百mp容量orz"
加上高魔傷力輸出遠比黑魔高"
魔有版動技令瞬移10mp變6mp
不該反白的第六行
目的只為黑魔變成比較冷門orz"
(玩黑魔的傢伙x1)
回復

只需解幾份任有初技就王/黃道了orz"初技二倍速回mp加有版動技令自己天生四百mp容量orz"
不該反白的第六行
...
CODE-GEASS 發表於 25-11-2009 13:10

唔係黑魔招死神高攻D咩@@?

被動技令瞬移10mp變6mp<-呢個係1轉就有-,-

黑魔仲可以吸魔...

400MP係咪黑魔同高魔都有?
回復

哇....
CTM都玩啵
可惜我冇AC玩-.-
回復

哇....
CTM都玩啵
可惜我冇AC玩-.-
國寶級人物 發表於 25-11-2009 19:00

仲未cb
有ac都無用
回復

不該反白的第六行
...
CODE-GEASS 發表於 25-11-2009 13:10

只是吐嘈而已

我早就想轉高魔= =

不過黑魔吸引性大很多............

(哀
回復

唔係黑魔招死神高攻D咩@@?

被動技令瞬移10mp變6mp
S!U醉` 發表於 25-11-2009 17:27

那是咀咒!中技佢二次性攻擊當然會感覺高攻
但高魔中技冰雨屬多次性攻擊而且範圍比黑魔中技高
你見高魔中技扣咁少因為未中哂 喲人直接跑來就放你有機會走到
但全中+冰你時連擊你就知咩叫高攻了
被動技400mp容量只有高魔有
黑魔吸mp同樣有範圍限制而且要中對方先會吸到 如果對方玩走走功就好難中了

只是吐嘈而已

我早就想轉高魔= =

不過黑魔吸引性大很多............

(哀
風之雲 發表於 25-11-2009 20:21

對高魔那沒法形容的二轉頭和那變態的初 中 高 普1技沒好覺orz
但以香港人愛屈機的性格應該跟韓服一樣高魔多過黑魔吧
不該反白的第三 四行
黑魔技很糟糕orz只望三轉會好一點orz
全因我對高魔沒好覺才會玩技更糟糕的黑魔orz
回復

有關高魔同黑魔既評論暫時終止,因為已有點兒離題
回主題,其實我玩完台灣版之後,發覺香港版比起台灣版既連段順暢度較高
我玩台灣版既時候(我玩弓手),連 人地既時候,我打到某d下數係可以俾人反攻,or打唔中,俾人走得甩
我連魔師既時候,佢成日係我連完8下次後就閃走左(不是lag)
回復

乜有離題咩-,-
黑魔同高魔都係角色黎,亦都係講緊pvp既優勢 wor-.-
曬命夠完全離哂題la-.-
回復

問題係,唔係比較高魔同黑魔,係比較劍,弓,魔,雷文,同伊芙
not about jobs ,is about characters
黑魔同高魔係職業,唔係角色= =
曬命既問題我會刪左佢,沒問題了吧,請繼續討論
大家不妨討論下依幾樣野
一,起手速度
二,連段數量(number of combos)
三,先天血量
四,先天攻擊力
五,技能攻擊力
六,技能命中率
回復

問題係,唔係比較高魔同黑魔,係比較劍,弓,魔,雷文,同伊芙
not about jobs ,is about characters
黑魔同高魔係職業,唔係角色= =
曬命既問題我會刪左佢,沒問題了吧,請繼續討論
大家不妨討論下依幾樣野
一,起手速度
二, ...
玩完啦 發表於 27-11-2009 16:20

起手同攻/血好重要
回復